vježbaj s nama! mjesec dana besplatnih treninga za žene

Besplatni treninzi za žene. Supermame challenge – vježbaj s nama!

Vježbanje je jedna od najčešćih novogodišnjih odluka, ipak istraživanja su pokazala da je to i jedna od odluka koja najbrže padne u vodu. Naša anketa nedavno provedena na Instagramu pokazala je da 70% naših čitateljica ne vježba, iako je želja za vježbanjem prisutna. Razlog zbog kojeg mame najčešće ne vježbaju je nedostatak motivacije i vremena, no ipak, čak 80% njih priznalo je da uvijek pronalazi izgovore za nevježbanje. Osjećati se dobro u svom tijelu, osjećati se psihički bolje i izgubiti nakupljene kilograme zbog trudnoća najčešći su razlozi zašto naše mame žele vježbati.

Kako bi vas malo motivirale i pomogle vam da se napokon osjećate bolje u svom tijelu, odlučile smo pokrenuti Supermame Challenge! Radi se o besplatnim treninzima koje vodi fitness instruktorica i supermama Sara Gunjača @curly.sara.moves, a startamo 10. siječnja!

“Kretanje je oduvijek bilo bitan i sastavni dio mog života. Od djetinjstva i penjanja po stablima, karatea, tenisa do studentskih dana i pole dance-a, streetworkout-a, crossfit-a, kettlebell-a. U kasnim dvadesetima otkrivam yogu koja me dalje vodi do istraživanja granica mobilnosti, fleksibilnosti i balansiranja na rukama. U cijelo klupko uplelo se i majčinstvo i trčanje za bebom. Sada više nego ikad kretanje i zdravlje postaju esencija i baza kvalitetnog života. To je ono što želim da i druge mame/žene upiju u svoje klupko svakodnevnog življenja.”, ispričala nam je Sara.

Prijave su ZATVORENE.

Svaki ponedjeljak, srijedu i petak ujutro na vaš će mail stići link s treningom. Treninge možete odraditi u bilo koje doba dana.

START 10.1.
GDJE? Online
4 tjedna
12 besplatnih treninga
pon/sri/pet

Oprema: prostirka i voda

VAŽNO!
Vježbe u ovom challengu nisu prilagođene:
– trudnicama
– ženama u postpartum razdoblju
– ženama koje nemaju odobrenje liječnika za izvođenje fizičkih aktivnosti
-ženama koje imaju dijastazu

 

Vidimo se!