kreću prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa za žene poduzetnice!

U Facebook grupi Be your own boss započele su prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa. Ovo je program namijenjen ženama poduzetnicama koje žele unaprijediti svoje poslovanje, onima koje tek kreću na svoj poduzetnički put te ženama koje još nisu poduzetnice, ali žele postati.

U prvom krugu programa sudjelovalo je šest mentorica, a sada će preko 70 mentorica podijeliti svoje znanje u područjima koje se tiču osobnog razvoja, SEO-a, savjetovanja u vezi poslovnih planova, virtualnih asistenata, društvenih mreža, prodajnih vještina, lansiranja podcasta pa sve do pripreme mindseta za poduzetništvo i kreiranja jutarnjih joga rutina.

Brojne žene su kroz prošle krugove dobile besplatno mentorstvo i konzultacije, a jedna od njih je i Lana Matica, vlasnica obrta Beespoke za podučavanje engleskog jezika koja je sada mentorica te ističe:

Besplatni mentorski program BYOB nešto je što bih preporučila svakoj ženi koja razmišlja o ili je već u poduzetništvu. Kroz program sam dobila znanja koja su temelji mog današnjeg biznisa, a dio toga odlučila sam vratiti sudjelovanjem kao mentorica u prethodnom i ovom krugu. Oba iskustva donijela su mi rast, osobni i poslovni i neopisivo zadovoljstvo biti dijelom transformacije moćnih žena poduzetnica.

U prošlom krugu na mentorski program prijavilo se oko 500 žena poduzetnica koje su na ovaj način pokazale da nesebično podržavaju jedna drugu te dijele svoje znanje, a upravo to nastavlja se i sada.

S obzirom na veliku zajednicu i podršku koju žene dobivaju u ovoj grupi, odlučila sam se prijaviti za mentoricu kako bi svoje znanje mogla podijeliti s nekim koga zanima moje područje rada. Ovo je odličan projekt koji pomaže i olakšava ženama njihov poslovni put i daje vjetar u leđa da zaista mogu sve.” – istaknula je Tatjana Zoka, vlasnica I-Storia obrta s fokusom na content writing, copywriting, marketing i PR.

Jedna od mentorica je i Nina Bančetović, trenerica kreativnosti i vlasnica obrta Ekspresija koja kaže da se za mentoricu prijavila spontano, kao i za većinu važnih stvari u životu. – “Htjela sam ženama kojima to treba pokazati koliko su kreativne i koliko kreativni proces može ići prirodno. Kako to obično bude – kroz mentorstvo sam dala sve što sam mogla, a dobila sam puno više – nevjerojatne žene koje su uz samo malo poticaja i jednostavne metode otvarale svoje svjetove i dosezale svoju radost. I tako mi je besplatni mentorski program BYOB grupe postao jedan od najdražih projekata i svaki put nestrpljivo čekam novi krug.”

Prijave su otvorene do 31. kolovoza 2022. godine, a program je potpuno besplatan i može se prijaviti bilo tko. Ovog puta možete izabrati jedan glavni program i dva rezervna putem formulara za prijavu i čekati proglašenje. Jedini uvjet je da ste članica Facebook grupe Be your own boss.

Sve detalje, informacije, popis mentora i programa možete pronaći na Be your own boss portalu, kao i Facebook grupi.