što sve trebate nabaviti za školu?

Iako smo svi još uvijek u ljetnom raspoloženju i odbijamo gledati koji je datum, kada se iz ljetne bezbrižnosti treba vratiti u rutinu i stvarnost, nije na odmet početi pripremati sve što klincima treba za školu i na taj način izbjeći onaj kaos koji kreće nakon povratka s godišnjeg odmora.

kvalitetan ruksak za školu

Pa krenimo redom, prvenstveno je klincima potreban kvalitetan ruksak, ne pretežak, dovoljno stabilan i ergonomski odgovarajući za kralježnicu. Pri odabiru ruksaka treba paziti na kvalitetno podstavljenu potporu za leđa, široke i podesive naramenice, po mogućnosti da se može kopčati i s prednje strane. Osim toga, dodatan plus je ako odaberete ruksak s izdržljivim i vodonepropusnim materijalom. Sve u svemu je važno da birate ruksak odgovarajuće veličine za vaše dijete.

Back to school, Lidl

pisanke, crtančice, bilježnice

Kada riješite ruksak, slijedi nabavka potrošnog materijala poput pisanki, bilježnica, crtančica i ostalog papirnatog pribora kojeg klinci trebaju u školi. U Lidlu od ovog četvrtka možete pronaći čitavu Back To School kolekciju koja obuhvaća i Herlitz ruksake, ali i cijeli papirnati asortiman i to sa svim omiljenim likovima koje klinci danas obožavaju.

školski kalendar / planer, Lidl
back to school, Lidl

školski kalendar / planer

Mi smo pronašle za naše prvašiće i školski kalendar koje ćemo za početak koristiti i same, jer je odlično raspodijeljen, od rasporeda u danu, tjednu i mjesecu, s raznim naljepnicama i zanimljivim dodatnim sadržajem, spiralnog uveza.

back to school, Lidl

dobro organizirana pernica

Pernica je idući must have za klince. Mi smo odabrale trostruku pernicu koja u sebi sadrži i olovke i flomastere, ravnalo, gumicu, oštrilo, ravnalo i škare. Sve što je klincima potrebno, u jednom, kako bi im bilo lakše organizirati se. Kompaktna i jednostavna za korištenje.

pribor za likovni

Pribor za likovni – od šarenih papira, čvrstih mapa pa sve do kompleta za likovni koji u sebi sadrži sve što će našim školarcima poslužiti kroz prvu godinu školovanja. Sve u jednom, za lakše snalaženje.

Drvene olovke i bojice – one koje će trajati dugo, koje se ne lome i trgaju pri pisanju i crtanju. Markeri, flomasteri, korice za bilježnice i udžbenike, sve to možete pronaći od ovog tjedna u Lidlu.

back to school, Lidl
back to school, Lidl

Vrećice za papuče i opremu za tjelesni, osim toga ne zaboravite na posudice za užinu i bočice za vodu.

U asortimanu Back To School možete pronaći i svjetleći globus, koji može poslužiti i kao noćna lampica za male školarce, a edukativna je za klince koje zanima zemljopis i astronomija. Naime, kada upalite svijetlo, globus prikazuje sazviježđe.

back to school, Lidl

Pored redovnog pribora za školu, ne zaboravite klincima osigurati i kvalitetan radni prostor bez pretjeranog odvraćanja pažnje, kako bi klinci stekli radne navike. U Lidlovoj Back To School kolekciji nalazi se i podložak za stol raznih uzoraka i za kraj, Lego police i kutije za svrstavanje stvari, igračaka i ljepšu i kvalitetniju organizaciju.

Back to school kolekcija dostupna je u Lidl trgovinama od ovog četvrtka.