pametni sat za djecu – 360 kids smartwatch E1

360 Kids Smartwatch E1

Pametni sat za djecu 360 Kids Smartwatch E1 – donosimo recenziju.

Nova školska godina je počela, s njome i novi izazovi za nas roditelje, ali i za naše klince. Većina nas nastoji odgoditi što kasnije korištenje mobitela, ali želimo da djeca na putu do škole, na izletu ili na druženju kod prijatelja imaju mogućnost nazvati nas. Sasvim logičan izbor je pametni sat za djecu.

Imale smo priliku isprobati i koristiti 360 Kids Smartwatch E1 dostupan u Venkon.hr trgovini.

pametni sat za djecu

Do sada, pametni satovi za djecu imali su mogućnost audio poziva, nova karakteristika satova je upravo da sada nude i opciju video poziva.

Pri odabiru pametnog sata, ono što nama roditeljima je od izrazite važnosti je SOS gumb koji djeca vrlo jednostavno mogu stisnuti, pri tome se odmah naziva naš broj i šalje lokacija djeteta, te je moguće u stvarnom vremenu pratiti kretanje djeteta koristeći GPS. Osim toga, roditelji mogu pregledati lokaciju sata u roku od nekoliko dana.

Ovaj sat je kreiran za djecu koja vole tehnologiju. Video i audio pozivi, mogućnost slanja poruka i fotografiranje i spremanje fotografija u album sata, klincima je izrazito zanimljivo. Opremljen je punjivom baterijom velikog kapaciteta. To bi značilo kako se sat neće ugasiti 4-5 dana bez korištenja, dakle u stanju pripravnosti, odnosno 2-3 dana uz redovno korištenje pametnog sata.

360 kids watch je vodootporan, stoga ga djeca ne moraju skidati dok peru ruke ili se igraju u vodi.

Sadrži budilicu koju možete i sami namjestiti putem aplikacije kojom se vaš mobitel spaja uz pametni sat, barem da provjerimo jesu li klinci sami namjestili i pripremili sve što treba za naredni radni dan.

Ukoliko vaše dijete nosi sat u školu, ne morate brinuti kako će ga ometati, jer možete postaviti način rada “učionica” na kojem se može provjeravati samo vrijeme, stoga neće odvlačiti pažnju djece za vrijeme nastave.

Jedna od važnih karakteristika je ujedno i remenčić samog sata. Naime, važno je da se sat ne može jednostavno skinuti ili strgnuti s ruke. Ovaj sat ima klasični remenčić prilagodljiv veličini zgloba vašeg djeteta. 

360 kids smartwatch dostupan je u dvije boje – rozoj i plavoj, prema preferenciji vašeg djeteta.

Ujedno je važno istaknuti kako je ovaj sat namijenjen za dob od 5 pa do 11 godina.

Više informacija potražite na OVOM LINKU.

 

 

Omron Nami Cat inhalator za djecu – recenzija – SUPERMAME