kako živjeti svjesno, a ne stresno naučite na prvoj Mindful Leadership konferenciji

Želite naučiti svjesno umjesto stresno voditi sebe i svoj posao, karijeru, roditeljske i partnerske odnose?
Onda je ova konferencija za vas.

Mindful Leadership konferencija održat će se 24.11.2022. (četvrtak) u Cinestar Branimir Zagreb. Mogućnost sudjelovanja osim u dvorani je i preko live streaminga – prijenosa uživo preko internet platforme.

Organizator ove konferencije je Maja Prović, Mind & mindfulness trener, poduzetnica s 30 godina korporativne i managerske karijere, a danas u samostalnom poduzetnišvu. Autorica je prvih hrvatskih mindfulness kartica i dvije knjige mindfulness tematike te je ujedno i osnivač A3 mind & mindfulness Academy.

Prva MINDFUL LEADERSHIP KONFERENCIJA u regiji odgovor je na nužnu potrebu osvještavanja i implementacije principa vođenja sebe i društva, kroz svjesno umjesto stresno življenje 21. stoljeća.

Ključna poruka konferencije: osviješten pojedinac koji postiže mirnoću uma čak i u vrijeme krize, ide putem bez burnouta i sindroma stresnog pojedinca.
Ovim događajem, želi se potaknuti umijeće primjene mindfulness prakse kao najpouzdanijeg načina u prevenciji burnouta, poticanja svjesne prisutnosti i otpornosti na očekivane i neočekivane izazove svakodnevnice, te pojedinca koji će svojim primjerom pokazati da put uspjeha ne mora imati cijenu straha, stresa i burnouta.

Na konferenciji će se predstaviti uspješni poduzetnici koji nam svojim primjerom pokazuju praksu svjesnog vodstva kroz stav prihvaćanja, empatije, ljubaznosti i mirnoće uma u vrijeme stresa i pritiska.

Osim uspješnih priča govornika i konkretnih savjeta, networkinga i dobre energije svaki sudionik dobit će bogat poklon paket, a u nagradnoj tomboli osigurane su i velike nagrade poput: 2x avionska karta za destinaciju po izboru, školarina na Mind & mindfulness Academy, poklon bon u poliklinika Sinteza, 2x mindfulness retreat.

Na linku u nastavku možete pronaći više informacija o #1 MINDFUL LEADERSHIP CONFERENCE.