ove odvažne mame prošetale su se u šlapama i čarapama i zaista su cool!

Šlape i čarape mogu biti cool i zimi dokazale su ove odvažne mame i pokazale nam novu kolekciju Schollovu zimsku kolekciju.

Već smo zaključile kako se mame ne bi trebale oblačiti kao mame. Zapravo, postoji li uopće definicija kako bi se mame trebale oblačiti? Naš odgovor bio bi – onako kako se one osjećaju najbolje.

Ana, Morena i Sonja ljetos su pokazale kako kombiniraju ljetne haljinice, obuću koja je udobna i majčinstvo koje istodobno ispunjava i beskonačno troši. Sada, tu istu obuću, kombiniraju u zimskim varijantama.

Šlape i čarape? Kombinacija koja je nesvakidašnja, ali je diktiraju današnji trendovi.

Mi smo odahnule, jer upravo su šlape, bunt i čarape idealna kombinacija ovih triju mama. Osobito kada ujutro jure s dvoje, troje djece u školu, na posao i pritom izlete iz stana u šlapama.

Kako se oblače „rebellious“ mame? Buntovne ili glasne, drugačije, inatljive mame? One koje žele raditi kontra onoga što se od njih očekuje. One koje se daju svojoj djeci maksimalno i bezuvjetno, ali pritom odbijaju biti dio kalupa. One koje mijenjaju odjevne kombinacije sa svojim kćerkama? One koje su primjer svojoj djeci da guraju u smjeru koji njih čini sretnima i zadovoljnima, jer u konačnici, što je život ako samo slijepo pratimo pravila?

Ove tri mame prikazuju kombinacije za kojima će se starija generacija okrenuti i upitati „jesu li to one izašle vani u šlapama usred zime?“

Jesu!

„Zašto?“

Zato jer mogu!

Zato jer udobnost nije rezervirana samo za mame, ali su mame postavile udobnost kao najvažniji kriterij pri odabiru odjeće i obuće!

Prošetale smo do Shoebedoo shopa i odabrale novu, zimsku kolekciju Scholl natikača. Dlakave, tople, krznate, tigraste, udobne.

Svaka kombinacija priča svoju priču. Ana koja je odabrala neutralne tonove, satensku suknju, toplu dolčevitu, krznati šešir i Scholl Collection klompe, kao ikona drugačijeg stila, koji privlači, odvlači i ističe osebujnost vlastitog karaktera i stila odijevanja.

Morena, fashion ikona mamećeg svijeta, kojoj modeli razvikanih brendova nisu niti do koljena, odabrala je bež Scholl natikače, koje su iznutra tople, mekane i krznate, iskombinirala ih je perfektno uz mom jeans, vječni baloner i prugastu vestu. Kombinaciju podiže na novi level samopouzdanja svojom bujnom kosom i stavom dive.

Za kraj Sonja i njene dvije kombinacije koje će kroz zimu evoluirati uz set čarapa, da se ne zabrinete za bubrege i mjehur. Crna kombinacija uz til suknju i kožnu jaknu sa zakovicama, na koje su savršeno uronile Scholl otvorene natikače s krznom, te smeđa kombinacija vintage kožnih hlača visokog struka, jakne i šešira uz tigraste natikače. Edgy kombinacije koje vrište udobnost!

Biraš li i ti udobnost i autentičnost?

Fotografije: Emilija Lasić Črepić (Škare i Makaze)