upravljaš li pametno svojim novcem?

U tri epizode serijala Sve što (ni)smo znale epizode pokušat ćemo vam pomoći da stvorite bolji odnos s novcem, riješite se određenih blokada i ograničavajućih uvjerenja i promijenite svoj mindset.

U prvoj epizodi serijala pričale smo o negativnim i ograničavajućim uvjerenjima o novcu, moglo bi se reći da je to neka osnova za pozitivniji mindset o novcu i baza za upravljanje financijama što je tema ove druge epizode.
Jesmo li financijski pismeni? Kako pametno upravljati vlastitim novcima? Kako bolje raspoređivati svojim budžetom? Zašto je bitna štednja? Na koje sve načine možemo upravljati vlastitim financijama? Koja je povezanost između dobre organizacije i svakodnevice?

Poslušajte još jednu fenomenalnu epizodu s Ivanom Legin, money& business mentoricom i poslovnom savjetnicom.

Ovu epizodu podcasta sponzorira Wüstenrot stambena štedionica d.d. Više možete pronaći na ovom linku.

Epizodu poslušaj na SoundCloudu ili izaberi omiljenu aplikaciju za slušanje podcasta na OVOM LINKU.

Tko je Ivana Legin?

Ivana Legin je money & business mentor. Posljednjih 12 godina u svom poslovnom putu prošla je sve razine poslovanja. Od početaka u financijama kao računovođa, do člana uprave za financije. Osim toga, vodila je nekoliko poduzeća u različitim gospodarskim granama. Osim velikog iskustva u financijama ima i veliko iskustvo u menadžmentu i upravljanju. Od sredine 2021. godine poduzetnica je koja pomaže ljudima po pitanju novca i upravljanja financijama, kako osobnim tako i poslovnim, te osnivačica Faro Akademija i Get Faro aplikacije za upravljanje financijama.

Zašto štedjeti u Wüstenrotu?

Wüstenrot posluje u Hrvatskoj već više od 25 godina i te godine pokazuju da znaju što rade. Specijalizirali su se za štednju te ju potiču kod klijenata iz razloga što je štednja važan ekonomski kotač te u svakom trenutku može osigurati brzu likvidnost kada je to potrebno. U trenutcima kada imamo ušteđevinu ne trebamo se zaduživati ili se možemo zadužiti po povoljnijim uvjetima. 

Štednja u Wüstenrotu  je napravljena po mjeri čovjeka, velikog i malog. Slušajući svoje klijente i njihove potrebe štednju  su u potpunosti prilagodili klijentu u kamati, trajanju, iznosu i 
dinamici plaćanja. Isto tako, svaki klijent ima svog financijskog eksperta koji mu besplatno pomaže u
rješavanju svih financijskih izazova. 
 
Karakteristike stambene štednje: 
kamatna stopa raste kako raste ušteđevina 
državna poticajna sredstva na stambenu štednju 
sredstva dostupna u svakom trenutku 
posebna ponuda dječje štednje 
posebna ponuda za veće iznose depozita 
nenamjensko korištenje štednje 
ponudi imaju štednju, stambene kredite, životno osiguranje, osiguranje imovine i auta, i gotovinske kredite 
Provjeri još danas akcijsku ponudu u Wüstenrotu za veće uplate depozita.