drvene igračke koje će vaši klinci obožavati – znamo gdje ih kupiti!

Drvene igračke poput kućica za lutke, vlakića i autića, kocka, puzzla i muzičkih instrumenata možete naći na web shopu klinci.hr koji je nedavno osvanuo u novom ruhu.

Radi se o web shopu koji će zasigurno razveseliti brojne mališane ali i njihove roditelje jer nudi mahom drvene igračke, a uz to i brojne akcije i pogodnosti.

Klinci.hr je uvoznik i distributer dječjih igračaka od 2021. godine.

 

Drvene igračke već generacijama su vrlo popularne među roditeljima i djecom, ne bez razloga! Odličan su izbor za sve one koji žele kvalitetne, sigurne i dugotrajne igračke za svoju djecu.

Naime, sve su igračke napravljene od visokokvalitetnog drveta i obrađene tako da su sigurne i praktične za djecu. Drvene igračke koje klinci.hr imaju u ponudi izvrsno su rješenje za razvoj dječje kreativnosti, motoričkih sposobnosti, koordinacije i raznih drugih vještina. Osim toga, drvene igračke su ekološki prihvatljivije od plastičnih i u skladu su s konceptom održivog razvoja.

S obzirom na to da su rađene od drva, takve igračke mogu trajati godinama i preživjeti brojne padove i ozljede. Drvene igračke potiču maštu i kreativnost – djeca se mogu igrati na različite načine, a ne samo prema unaprijed određenim uputama. Uz to ne sadrže štetne kemikalije i ne mogu se slomiti u oštre dijelove poput plastičnih igračaka.

Valja istaknuti da web shop nudi i opremu za dječju sobu, podloge za igru, šatore i hranilice.

Kupovina na web shopu klinci.hr je jednostavna i u samo nekoliko klikova može se naručiti odabrani proizvod. Dostava se vrši putem GLS-a i za svega par dana je na vašoj kućnoj adresi. Narudžbu je moguće i osobno preuzeti na „pick up pointu“ – Puls hobby&art storeu, u shopping centru King Cross, Jankomir.

Uplata se vrši na račun ili pouzećem, a iznad 70 eura dostava je besplatna.

Napomenimo i to da klinci.hr redovito nude nove proizvode i akcije, a pretplatnici na newsletter svemu tome na vrijeme primaju obavijesti.

Od društvenih mreža klinci.hr dostupni su na  Facebooku i Instagramu.

kako organizirati dječje igračke?