INSTAMAMA GLASNOG STILA: @omisanka

Osobno obožavam Instagram profile koji viču, glasni su, pršte energijom, izazivaju emocije. Još me više veseli kada shvatim da su osobe iza takvih profila zaista takve. Ovaj petak predstavljamo još jednu Instamamu s okom za kadrove, velikog osmijeha, mamu egzotično lijepe Cvite. Supermamu Nevenu @omisanka

Tko se to krije iza profila Omišanka? Iza mog profila se krije mama koja ima dva lica, ali ne u negativnom smislu ?Moji insta prijatelji vjerovatno nisu znali da sam se 17 g bavila kick – boxingom gdje sam bila dugi niz godina prvakinja drzave i druga u svijetu.?Kao žena iz takozvanog grubog sporta idealno sam spojila profesiju kozmetičarke. Uljepšavala sam u ringu, a sad u salonu. ?

Savršeno balansiraš u sadržaju svojeg profila – malo mode, malo Cvite, sve u svemu jako puno zanimljivih kadrova. Odakle crpiš ideje za fotkanje? Cvita je glavna inspiracija s kojom je sve i počelo U mojoj glavi sve mora biti kako sam zamislila ( luda glava) ?Jednom sam zbog fora lokacije ušla u zapušteni hotel koji je bio pun stakla, urina, smeća … i cijelo vrijeme sam bila u strahu hoće li mi netko iskočiti iz nekog kuta. Sve fotografije mene slika Cvita (5), pa ponekad taj ” šuting” mora biti podmicen sa sladoledom. Ideje za fotografiju crpim u svemu što ima dušu! Eto za usporedbu prije bih objavila svoju sliku u nekoj večernjoj haljini gdje stojim na gradilištu nego sliku u tom izdanju kraj vile sa bazenom ? 

Vidim da imaš izraženu ljubav prema modi, kako to da nisi počela pisati modni blog? Možda da sam u dvadesetima otkrila Instagram možda i bih. Moda na mom instagramu ima veliku ulogu, volim biti drugačija i izdvojit se od profila koji poručuju : lijepa sam i cijela sam brendirana ….Velika je razlika biti moderan i imati stila .Vintage odjeću obožavam upariti sa nečim ultra modernim npr. na jednoj foto nosim “Babinu kućnu veštu”, a ljubav prema hrvatskom dizajnu ne krijem ?

Je li moguće steći prijateljstva preko društvenih mreža? Vjerujem da se možeš sa nekim osobama kliknut kroz profil jer volite iste stvari , mjesta …. a u mom slučaju najbolje se kliknem sa insta mamama ?

3 profila koja svakodnevno pregledavaš?  @malaradnjadizajna  koji me oduševe sa torbama i porukama . @fridakis – neopterećena i opuštena. @mrs_gabrielle – lijepa mama troje djece sa zlatnim rukama.