LELEKUKU – CRNO BIJELI SVIJET

Već i ptice na grani znaju kako je minimalizam postao iznimno popularan, a crno-bijele kombinacije za klince – must have. Iako osobno preferiram boje i moj dječak najčešće izgleda kao uskršnja pisanica (op.a kao šarena uskršnja pisanica, ove godine su i pisanice u tonovima ne-boja), volim ga obući i u crno bijele kombinacije modernih geometrijskih oblika. Tada ga doživaljavam kao pravog malog “fancy” odraslog dječaka. Dok sam klizila svijetom društvenih mreža i zanimljivih supermama, naletila sam na Lelekuku. Poljski dječji brand koji apsolutno slavi minimalizam. Osobno me oduševio, a sigurna sam da ćete i vi pronaći svoje favorite.

Iza ovog branda se nalazi dizajnerica i strastvena supermama i njezin sin Maks, koji je glavni model Lelekuku branda.  Lele Kuku proizvodi su izrađeni od 100% organskog pamuka, testirani su i odobreni kao “child approved” materijali.

Lelekuku svoje kombinacije dostavlja diljem svijeta. Ukoliko se odlučite za njihov komad odjeće, požurite se jer se radi o brandu za superklince od 0-2 godine.
Sigurne smo kako će ova supermama svoju ponudu proširiti i na veće uzraste kako njezin Maks bude rastao.