Budite cool na sve načine uz Ergobaby Adapt Cool Air i Ergobaby Keith Haring nosiljke

Koliko god dragocjenima smatrali trenutke provedene s našom djecom u naručju, činjenica je da ljetne vrućine podjednako otežavaju nošenje roditeljima i djeci. Osim vrućine i znojenja koje se ne rijetko manifestira osipom, čest izazov kod nošenja djece jest da su dvije ruke premalo za sve što bi htjeli obaviti tijekom dana. Svjestan tih problema,  Ergobaby, vodeći svjetski stručnjak za nošenje djece razvio je novi  Ergobaby Adapt Cool Air nosiljku od posebnog mrežastog materijala koji omogućuje strujanje zraka zbog čega djetetu neće biti vruće. Za one koji osim u temperaturnom smislu žele biti cool u smislu jedinstvenog modnog izričaja tu je i Ergobaby Adapt i 360 Keith Haring, specijalno izdanje nastalo u suradnji sa zakladom pop-art umjetnika Keitha Haringa koje će svojim modernim i prepoznatljivim dizajnom začiniti svaki ljetni izlazak u grad.

ERGOBABY ADAPT I 360 NOSILJKE – ERGONOMIJA I UDOBNOST NA PRVOM MJESTU

Ergobaby Adapt nosiljka osigurava djetetu ergonomski M-položaj nogu bez obzira na njegovu težinu. Jednostavna je za korištenje, te udobno i ergonomično podržava dijete od novorođenačke do vrtićke dobi (3 do 20 kg) u 3 praktična položaja za nošenje (na trbuhu prema natrag, na boku i na leđima). Adapt nosiljka također ima podstavljenu i prilagodljivu potporu za glavu i vrat bebe u kojoj je sakrivena kapuljača za zaštitu protiv sunca.

Ergobaby 360 nosiljka svojim posebnim dizajnom omogućuje nošenje djeteta u čak 4 položaja: na trbuhu prema natrag, na trbuhu prema naprijed, na boku i na leđima. Posebno strukturiran sjedeći dio osigurava djetetu ergonomski ispravan položaj nogu, a posebnost nosiljke je i mogućnost nošenja djeteta na trbuhu prema naprijed što povećava udobnost kako za dijete tako i za roditelja. Nosiljke brenda Ergobaby priznate su kao „proizvod zdrav za kukove“ od strane Međunarodnog instituta za displaziju kukova – International Hip Dysplasia Institute.

Ergobaby Adapt limitirano izdanje Keith Haring dostupna je  u ovlaštenim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1169,00 kn, a Ergobaby 360 limited edition Keith Haring dostupna je po maloprodajnoj cijeni od 1299,00 kn.

Ergobaby Adapt Cool Air nosiljke dostupne su u ovlaštenim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1169,00 kn.