iCandy Strawberry 2

Biranje kolica za bebu na putu nije nimalo jednostavan zadatak. Što je to trio sistem? Što je duo sistem? Da li kupiti sjedalicu s kolicima ili odvojeno? A kišobran kolica? Ponekad se može učiniti da ste  krenuli u kupovinu neke svemirske letjelice, iako je u pitanju „samo” prijevozno sredstvo vašeg novog člana obitelji. Ipak, mnogo je razloga zbog kojih ovoj kupovini treba pristupiti ozbiljno i studiozno. Prije svega, kvaliteta je važan faktor.  Vaša beba će, pogotovo u prvim mjesecima života, provoditi dosta vremena u kolicima i važno je da ona ispunjavaju određene kriterije, ako ne i sve. Tako za buduće roditelje koji od kolica žele sve, upravo britanski iCandy Strawberry 2 višenamjenski sustav ima baš sve to. Izuzetna funkcionalnost i nevjerojatan stil ono su što dječja kolica iCandy Strawberry čini toliko posebnim. Praktičnost ovog iCandy modela leži u jednostavnom sklapanju s pričvršćenim sjedećim dijelom i značajkom MEMORY za automatsko rasklapanje u posljednji korišteni položaj. Jednoručno sklapanje STEP AND STAND FOLD ujedno je i prijavljena inovacija tvrtke iCandy. S jedinstvenim učinkovitim značajkama i elegantnim paletama boja, iCandy Strawberry 2 ima sve što će vam ikada trebati za prijevoz vašeg djeteta.

iCandy Strawberry 2 –  i više od kolica

U Strawberry 2 paketu osim košare i sportskog dijela dolaze čak i i adapteri za prvu dječju autosjedalicu. Stručnjaci za sigurnost savjetuju da se autosjedalica kupuje odvojeno od kolica i to s posebnom pažnjom jer treba provjeriti da li pristaje vozilu u kojem će se voziti budući mali putnik. Zato Strawberry 2 dolazi kao paket 2u1, a priloženi MaxiCosi adapteri osiguravaju kompatibilnost s brojnim modelima sjedalica i lako postavljanje autosjedalice koju ćete pomno odabrati. Ova lagana kolica za  imaju kompaktnu nosivu košaru koja je pogodna za trajno spavanje preko noći i idealna je dok vaša beba ne krene sjediti bez pomoći. Ručka se namješta u pet položaja po visini od 95 cm do 106 cm. Sjedeći dio namješta se u 3 položaja nagiba bilo da je okrenut prema naprijed ili prema natrag. Inovativna košara, kompaktna kada je sklopljena, pozicionirana je bliže roditelju što omogućuje veću interakciju u ranim mjesecima. S velikom košaricom za kupnju i samostojećom šasijom, Strawberry 2 je praktično i učinkovito rješenje koje će Vam  pružajiti podršku gdje god se nalazili, sa svime što radite. Uz širok izbor boja, Strawberry 2 košara se koristi do vremena kada će beba moći sjediti bez pomoći ili težiti 9 kg. Također je sigurna za trajno spavanje preko noći za slučaj da vas posjete prijatelji ili obitelj. Dolazi kompletno s podstavljenim pjenastim madracem (obloga kojeg se može ukloniti i prati) Sjedeći dio prikladan za dijete od 6 mjeseci starosti, te koji može nositi maksimalnu težinu od 25 kg. Niskoprofilne, otporne stražnje gume koje se ne mogu probušiti.

Sigurnost i prilagodba s autosjedalicama

Testirana sigurnost i certifikacija u skladu s BS EN 1888: 2012 za sustav prijevoza i BS EN 1466: 2044 + A1 2007 za košaru za Veliku Britaniju i EU. Sve tkanine, pjene i punjenja testirani su u skladu s Odredbama za otpornost namještaja na požar (sigurnost) i njihovim dopunama. Lagana aluminijska šasija otporna na koroziju teži samo 8 kg (sa svim kotačima i košarom za stvari). Strawberry kolica dolaze u varijanti s crnim ili kromiranim podvozjem. Na dječja kolica iCandy Strawberry pomoću adaptera lako se mogu postaviti brojni modeli autosjedalica Maxi-Cosi Cabrio Fix, Maxi-Cosi Pebble, BeSafe iZi Go, BeSafe iZi Go Modular, Kiddy Evo Lunafix, Kiddy Evolution Pro 2, Cybex Aton Q, Cybex Cloud Q, Joie iGemm, Nuna Pipa, Recaro Privia, Evoluna i-size. Uključeni adapteri za autosjedalicu, obloga sjedišta i zaštitni jastučići u boji kolica, te kišna navlaka koja potpuno prekriva dječja kolica i košaru. Univerzalna zaštitna prečka za dječja kolica i košaru. Doživotno jamstvo u slučaju on-line registracije proizvoda.

iCandy Strawberry 2 kolica trenutno su na akciji u online shopping centru bazzar.hr, te su umjesto za uobičajenih 5.920 kn dostupna po cijeni od 3.552 kn