MISHKA – BRAND KOJI NAS JE OBORIO S NOGU

Ovaj modni ponedjeljak ponovo dijelimo brand koji nas je oduševio. Radi se o Mishka – srbijanskom brandu iza kojeg stoji supermama jedne prave Mishkice koja je ujedno i najveća mamina inspiracija.

Zašto Mishka? Ime Mishka mi je prirodno došlo obzirom da me tako mama zvala, pa je samim tim za mene ono veoma značajno i puno ljubavi. Htjela sam da i moj brend odiše tom snagom i ljubavlju.

Što sve možemo pronaći kod vas? Mishka je počela sa modelom ženskih espadrila Mishka Bow koje su kasnije dobile svoj model papuča. Ubrzo smo svoj asortiman proširili i na torbe Mishka Train Case, a od nedavno i Mishka Belt Bag. Također, Mishka izrađuje i espadrile za muškarce.

Odakle ideja za savršenim okruglim torbama? Okrugle Torbe Train Case su inspirirane okruglim koferima u kojima su se nekada nosili šeširi, dok je mala torba Belt Bag nastala kao potreba svake žene da ima interesantan, a opet i praktičan modni asesoar.

Jesi li zadovoljna odazivom modno osvještenih dama? Zadovoljna sam generalno pozitivnim komentarima svih, a posebno modno osvještenih dama. Većina njih je ovog ljeta nosila Mishke. 

Gdje se sve mogu kupiti Mishka proizvodi? Mishka se moze pronaći u dvije cocnept trgovine u Beogradu, Jevremova 25 i Fab Living by Una, te se mogu naručiti putem interneta.