INSTATRUDNICA: @chilli_di

Njezin stil nas oduvijek oduševljava i već duže je među favourites, a kada smo saznale da je trudna, našoj sreći nije bilo kraja. Još jedna divna supermama, Trogiranka, koja se krije iza pitoresknog profila @chilli_di.

KAKO JE ZAPOČELO TVOJE INSTAGRAM PUTOVANJE? Moje Insta putovanje započima davno objavom slike moje maltezerice. Malo nakon toga shvatim da me počinju pratiti neke čudne osobe, zaključavam profil i nestajem glavom bez obzira. U nekom periodu odlučujem ponovno uključiti profil chilli_di i evo danas više teško da uopće mogu zamisliti život bez svoje Instagram zajednice. Volim Instagram jer mi je samo lijepe trenutke i ljude donio u život!

KAKO BI OPISALA SVOJ INSTAGRAM PROFIL? Red vina, red hrane, red putovanja, puno mediteranske vibre i trenutaka koji mi život znače! U svakom danu tražim nešto lijepo i inspirativno i to isto želim da moji pratitelji pronađu na profilu chilli_di. Oduvijek me zanimaju tuđe priče i tuđa putovanja u smislu ljepote življenja.
TKO SE ZAPRAVO KRIJE IZA PROFILA CHILLI_DI I ODAKLE IME? Tko se nije skrio, magarac je bio! Hahaha! Pa zapravo vjerujem da se dosta može reći o osobi čim pogledaš njezin profil. Ono što još možda mogu nadodati a na chilli_di se ne može vidjeti je da volim život, vino i gitaru više nego što se da vidjeti na mojim slikama. Ne podnosim kašnjenje i strašno se bojim rutine. Oduvijek sam željela kavalira kojeg ću nazvati Chilli, ali kako sam mnogo selila i putovala u to vrijeme Chilli je stigao u našu obitelj tek prije dvije godine. Po njemu moj profil nosi ime.
KAKO SI REAGIRALA KADA SI SAZNALA DA SI TRUDNA? Mogu samo reći da sam bila sretna! Ali ne sretna kao kad negdje otputujem, kupim si nešto ili ostvarim neku vrstu uspjeha na poslu, ne takav osjećaj sreće. To je za mene bilo nešto više od toga. Obuzdali su me istinski osjećaji radosti, mira ali i pobjede, sve u jednom. Dok sam još bila na fakultetu operirana mi je endometrioza i rečeno mi je da bi bilo pametno da odmah idem na bebu jer kasnije možda više neće biti šanse za majčinstvo. Duboku sam vjerovala da to nije bila moja životna priča pa sam odlučila trudnoću staviti na čekanje sve dok ne budem spremna za isto. Kada smo odlučili imati bebu uspjeli smo iz prve (moj muž se vjerojatno sada smije dok ovo čita!). Kroz život sam upoznala mnoge jake ljude i načitala se sjajnih knjiga što me sve skupa naučilo da je snaga uma sve! Tako sam nekako i postavila stvari u glavi s endometriozom, vjerovala sam da ću uspjeti i da problema neće biti. Tako je i bilo.
NAJSMJEŠNIJI SAVJETI KOJE SI DOBILA TIJEKOM TRUDNOĆE? Najsmiješniji i najvrijedniji savjet koji sam dobila tijekom trudnoće je taj da se beba treba prilagoditi mom ritmu! Ne znam koja me je žena to savjetovala, ali hvala joj. Planiram ga itekako primijeniti. Hahaha!
BOJIŠ LI SE PORODA? Ne bojim! Mislim da imam visok stupanj tolerancije na bol, ali vidjeti ćemo. Jako sam opuštena cijelu trudnoću i vjerujem da ću takva i ostati do samog kraja.
ŠTO MISLIŠ KAKVA ĆEŠ BITI MAMA? Voljela bi biti cool mama s puno djece koja će s njima i svojim trbušnjacima putovati po svijetu! U lijevoj ruci želim da mi bude bočica s mlijekom a u drugoj čašica nekog finog crnjaka. Hahaha, ali vidjeti ćemo i to! Želim svojoj curici biti uzor i mislim da je to jedan od najboljih komplimenata koji roditelji mogu dobiti od svoje djece. Mama ako ovo čitaš, ti si moj uzor!! Voljela bi da empatičnost bude sastavni dio nje i da na život gleda kao jednu veliku igru.
HOĆEŠ LI POSTATI INSTA MAMA? Sigurno da ću dijeliti avanture sa svojom curicom, ali da ću sada davati nekakve velike savjete na Instagramu, ne vjerujem. Meni je ovo sve novo i ostavljam to za neke iskusnije mame!
TOP 3 IG PROFILA KOJE VOLIŠ? Premalo je da navedem samo top 3 profila, ali ok! Maggie Skyhunter za rubriku “samo nebo je granica”, Charlie Webster za rubriku “body and mind” i Richard Branson za dnevnu dozu poslovne inspiracije i svih onih stvari koje još nisam ostvarila a planiram!