COOL CLUB ODJEĆA ZA KLINCE by BABY CENTER

Što kupiti djetetu od odjeće? Kako odrediti neku umjerenu granicu? Kako se iskontrolirati i uzeti “samo” ono što im treba? Jednom rječju – nikako. Mi mame, jednostavno ne možemo okrenuti pogled od odjeće za klince. Osobno se jako teško mogu bazirati na samo nužne stvari – poput trenerkica, kratkih hlačice, čarapica, dakle onog što je nužno i potrebno za svaki dan. To je apsolutni “must have”. Ali kada za oko zapnu male traperice s tregerima, šljokičasta tutu suknjica, kupaći kostim za bebe s volančićima, ma nema šanse da ostanemo imune. 

Ono što je svakoj od nas bitno je svakako kvaliteta odjeće, neovisno o tome uzimamo li kombinaciju za svaki dan ili pak nešto finije za odlazak na rođendan.

Nas je put odveo u BabyCenter Hrvatska i u bespućima neodoljivih kombinacija, našlo se nešto i za moje dečke. Ne samo nešto, već poprilična količina toga. Na kraju nisam niti kupila ono što mi je nužno, već sve za finije prilike.

Cool club je jedinstvena robna marka koja svakako nudi obilje vrlo zabavnih i trendovskih komada za djecu. Osobno sam oduvijek bila ljubitelj “modernije” odjeće za klince i svidjelo mi je što u Baby Center ima upravo takvih komada. Prugice, zakrpe, tregeri – zvuče idealno za dječake, a onda se okrenete na ženski dio i zaljubite se na prvi pogled – volančići, šljokice, točkice. Upravo zato je i bio problem bazirati se na onom najnužnijem.

Svoje dječake volim obući u lijepe i kvalitetne kombinacije, lako održive i udobne. Kupila sam im par kombinacija za svježije ljetne večeri, a ubrzo se vraćam po ljetnu kolekciju za plažu. Odjeća je od organskog pamuka, udobna je i cjenovno je prihvatljiva. Cool club ima kombinacije za djecu od rođenja, pa sve do navršene 8.godine života i u gotovo svim Baby Centrima možete pronaći njihove kolekcije.