UČENJE O HIGIJENI KROZ DUKATINOV KUTAK

Kako se većina nas od kada postanemo roditelji, kreće parkićima u društvu drugih roditelja, često se, nakon dužeg igranja i kada već padne koncentracija djece, nude mobiteli i ona zloglasna aplikacija koja počinje slovom Y. Isto tako, često čujemo kako se roditelji žale da im klinci slušaju pjesmice na stranim jezicima, najčešće susjednih nam zemalja, i koliko god su zvučne, pjevne i vrlo zabavne, žao nam je što takvih zabavnih pjesmica nema na hrvatskom jeziku. Zapravo, nije da ih nema, nego ih je vrlo malo. 

Pa kada već svi pribjegavamo toj aplikaciji u iznimnim slučajevim, lakše nam je kada znamo kakav sadržaj djeca gledaju, a ako je pritom edukativan, grižnja savjesti zbog “screen time-a” je svakako manja.

Iz tog razloga, oduševile smo se kada smo otkrile Dukatinov kutak koji krije pjesmice vrlo zabavnog i edukativnog sadržaja, s crtanim likovima, na hrvatskom jeziku. U razgovoru s našim supermamama koje su otkrile ovu aplikaciju, nismo mogle ne primjetiti njihovo oduševjenje jer su, najčešće, otkrile način kako oprati zubiće djeci bez pretjerane borbe. Tablet u kupaonu, četkica u ruke i pjesmica.

Idealno je i to što pjesmice traju dovoljno dugo da se zubići mogu oprati kvalitetno. Djeca to doživljavaju kao zabavu i igru, a iako ih se možda razbudi pjevanjem tih pjesmica pred spavanje, Dukatinov kutak ima i pjesmice za laku noć, kao savršen završetak uzbudljivog dana s djecom.

Ako do sada već niste, pronađite Dukatinov kutak i stavite ga pod “favourites”, jer garantira zabavu našoj djeci.