KAKO ODABRATI DUDU KOJA ĆE ODGOVARATI BEBI?

FOTO: Pepper Atelier

Pričam tako sa svojom mamom o mojem djetinjstvu, o svemu što tada mame nisu imale, a danas imaju, koliko svi ti proizvodi uistinu olakšavaju u majčinstvu. Jedna od tema bile su i dude varalice. Kada sam prvi put postala mama, jedna od prvih stvari koje sam kupila za svoju bebu bile su dudice. Sjećam se da sam tada već odabrala Philips Avent, jer je to bio brend za koji sam čula i dok nisam bila mama. Isto tako se sjećam kako sam ušla u trgovinu i naletila na jednu čitavu policu Philips dudica, a jedina razlika (u mojoj glavi) bio je uzorak i boja, eventualno veličina dudice obzirom na uzrast. Iako sam se čudila i da to postoji. 

“Djeluje zastrašujuće”, rekla mi je mama, kada vidiš toliki izbor za svoje dijete. Kako se odlučiti i procijeniti da je baš taj proizvod dobar za moju bebu. U doba kada je ona bila mlada mama, imao si dvije dude i izbor je bio poprilično jednostavan. Danas se pazi na sve aspekte zdravlja naših beba. Na zdravlje mame i bebe. Kako čim više olakšati i sebi i bebi početke, dok se malo ne uhodate.

Ovim tekstom htjela sam vas upoznati s vrstama dudica koje se nalaze na tim policama i naglasiti kako zapravo nije jedina razlika u boji, uzorku i veličini. Ako spadate među one mame koje imaju malo više sreće jer im bebe nemaju problema s osjetljivom i iritacijama sklonom kožom, ovakav tekst će biti suvišan. Međutim, imala sam priliku upoznati toliko mama koje “muku muče” sa svojim bebicama i pomno biraju od jela, odjeće do dodataka poput dudica, jer pogrešan izbor proizvoda za njihove bebe je bolan.

Philips Avent je brend koji pazi na naše malene i iz tog razloga je u ponudi svojih dudica tješilica (jer, tako mi je draže nazvati ih), pazio na kožu naših najmanjih. Bebe su različite, kao što su različiti i tipovi njihove kože. Neke su sklonije reakcijama na slinu, na prašinu, neke su sklone atopijskom dermatitisu, a neke bebe jednostavno imaju tu sreću da nemaju nikakvih problema s kožom. Na sve te bebe je mislio Philips Avent izbacivši na tržište Ultra soft, Ultra Air, Classic i 18+ dudice.

Koja je razlika između dudica?

Ultra Soft

Philips Avent Ultra Soft dudica je namijenjena bebama koje imaju nježniju kožu, kako bi se izbjegle iritacije kože uslijed “trenja” štitnika o lice bebe. Imaju iznimno nježan i fleksibilan štitnik kao što i sam naziv kaže – Ultra Soft.

 

Ultra Air

Philips Avent Ultra Air dudica ima četiri velika otvora na štitniku, obruču, i preporučljive su za bebe s nježnijom kožom sklonoj iritaciji i dermatitisima. Upravo s takvim rupicama, omogućavaju da bebina koža više diše.

Classic i 18+

Philips Avent Classic dudica je namijenjena za bebe koje nemaju problema s kožom. Dolazi u pakiranju sa zaštitnom kapicom. Vrlo su udobne i imaju najveći izbor dizajna.

Za one malo veće klince koji su i dalje ljubitelji dudica, Philips Avent ima u ponudi 18+dude varalice koje prate razvoj djetetove usne šupljine i rast zubića. Trenutno su FreeFlow dizajna, ali uskoro će biti u ponudi i 18+ Ultra Air. Ukoliko koja od supermama treba pomoć pri odvajanju djece od dude varalice, javite nam se i šaljemo vam Philips Aventovu “Priču za laku noć” koja će pomoći mališanima da se odvoje od svojih omiljenih dudica.

Zaključak ove priče je da postoje brendovi koji prate naše bebe, prate njihove potrebe i olakšavaju mamama u njihovoj odgovornoj ulozi. A kako ne bi sve ostalo na riječima, pozivamo vas da se prijavite na naš facebook natječaj u kojem biramo 10 mama koje će dobiti dudice po želji na korištenje i koje će moći ostaviti svoj utisak o korisnosti i kvaliteti dudica na službenoj stranici Philips Aventa.

Uvjet za sudjelovanje je samo da imate želju sudjelovati i pokloniti svojoj bebi dudu tješilicu. Sudjelovanje u natječaju nije uvjetovano ostavljanjem pozitivnih komentara na službenim stranicama Philips Aventa. Cilj je osluškivati mame i bebe i njihove potrebe.