priče iz spavaće sobe: od stay-at-home mame do poduzetnice s Monicom Trzun

monica trzun

Monica Trzun, vlasnica i dizajnerica Monica’s Dreamhood tapeta, s nama je podijelila priču o svom uspjehu i snovima. 
U suradnji s Dreamwithus.hr donosimo vam novu i posljednju epizodu podcasta Iskreno o majčinstvu iz serijala pod nazivom Priče iz spavaće sobe
U četvrtoj epizodi ugostile smo supermamu Monicu Trzun, vlasnicu i dizajnericu Monica’s Dreamhood tapeta koja nam je ispričala kako je pokrenula vlastiti posao i ostvarila svoje snove. Kako je od stay-at- home mame postala žena poduzetnica i s kakvim se sve predrasudama i preprekama susrela na tom putu.
Ova epizoda vjetar je u leđa svima onima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla.

Pokrenite svoju omiljenu aplikaciju za slušanje podcasta i uz kavu ili čašu vina uživajte u iskrenom i zabavnom razgovoru sa Sonjom i Monicom.

Dreamwithus.hr je jedna od najvećih internetskih trgovina s najširom ponudom posteljine, kao i cjelokupnim asortimanom posteljine, kreveta, madraca i svega što pripada spavaćoj sobi. Uvijek u potrazi za novim trendovima, slušaju želje kupaca i korisnika te su svjesni važnosti kvalitetnog sna i njegovog utjecaja na kvalitetu života.

Njihova je želja i cilj uvijek nuditi najkvalitetnije proizvode i kontinuirano unaprjeđivati asortiman pa su nedavno upravo iz tog razloga ponudu nadopunili pokrivačima za krevet od najkvalitetnije svile koja se kod nas može kupiti. Ponuda također sadrži posebnu posteljinu hotelske kvalitete koja je proizvedena u Hrvatskoj. Dream with us ulaže sve napore kako bi korisnike osvijestili o važnosti kvalitetnog sna i njegovog utjecaja na kvalitetu života. 

Kako možete podržati podcast Iskreno o majčinstvu?

Pretplatite se na podcast (dostupni smo na svim aplikacijama za slušanje podcasta).
Podijelite epizodu sa svojim prijateljima i na društvenim mrežama.
Ostavite nam komentar.
Hvala vam što nas slušate!

Priča o snovima

SoundCloud

Apple Podcasts