priča o sebi ili kako spriječiti “mom burnout”

priča o sebi

Priča o sebi i brizi za sebe s Nastasjom Chiarom Petrić

U suradnji s Dreamwithus.hr donosimo vam novu epizodu podcasta Iskreno o majčinstvu iz serijala pod nazivom Priče iz spavaće sobe. Veljača. 4 epizode, 4 super teme, 4 super gošće.

U trećoj epizodi ugostile smo supermamu Nastasju Chiaru Petrić s kojom smo popričale o vrlo važnoj temi za sve mame – self-care. Nastasja nam je ispričala sve o trenutku kad je shvatila kako je krajnje vrijeme da se pobrine za sebe i o burnout-u koji je doživjela u ljeto 2019. Osim toga, popričale smo o tome što za nas znači self-care, uspijevamo li sebe staviti na prvo mjesto, kako se osloboditi grižnje savjesti te kako društvene mreže utječu na nas i generalno na majčinstvo.

Pokrenite svoju omiljenu aplikaciju za slušanje podcasta i uz kavu ili čašu vina uživajte u iskrenom razgovoru sa supermamama.

Dreamwithus.hr je jedna od najvećih internetskih trgovina s najširom ponudom posteljine, kao i cjelokupnim asortimanom posteljine, kreveta, madraca i svega što pripada spavaćoj sobi. Uvijek u potrazi za novim trendovima, slušaju želje kupaca i korisnika te su svjesni važnosti kvalitetnog sna i njegovog utjecaja na kvalitetu života.

Njihova je želja i cilj uvijek nuditi najkvalitetnije proizvode i kontinuirano unaprjeđivati asortiman pa su nedavno upravo iz tog razloga ponudu nadopunili pokrivačima za krevet od najkvalitetnije svile koja se kod nas može kupiti. Ponuda također sadrži posebnu posteljinu hotelske kvalitete koja je proizvedena u Hrvatskoj. Dream with us ulaže sve napore kako bi korisnike osvijestili o važnosti kvalitetnog sna i njegovog utjecaja na kvalitetu života. 

Kako možete podržati podcast Iskreno o majčinstvu?

Pretplatite se na podcast(dostupni smo na svim aplikacijama za slušanje podcasta).
Podijelite epizodu sa svojim prijateljima i na društvenim mrežama.
Ostavite nam komentar.
Hvala vam što nas slušate!

Priča o sebi