o braku

priča o braku i o svemu onome što se događa u spavaćoj sobi

o braku

O braku i svemu onome što se događa u spavaćoj sobi pričale smo sasvim iskreno u novoj epizodi podcasta

U suradnji s Dreamwithus.hr donosimo vam novu epizodu iz serijala pod nazivom Priče iz spavaće sobe.

U drugoj epizodi ugostile smo supermamu Petru Ninčević s kojom smo vrlo otvoreno pričale o bračnim odnosima. Zašto dolazi do zasićenja u braku i što radimo kad se nađemo u takvim periodima, koliko je seksa dovoljno u braku i postoji li neka čarobna formula za održavanje iskrice u braku, koristimo li s našim partnerima sexy igračke i igrice i čemu su nas 30te godine naučile…

Slušajte nas u najseksi epizodi dosada!

Dreamwithus.hr je jedna od najvećih internetskih trgovina s najširom ponudom posteljine, kao i cjelokupnim asortimanom posteljine, kreveta, madraca i svega što pripada spavaćoj sobi. Uvijek u potrazi za novim trendovima, slušaju želje kupaca i korisnika te su svjesni važnosti kvalitetnog sna i njegovog utjecaja na kvalitetu života.

Njihova je želja i cilj uvijek nuditi najkvalitetnije proizvode i kontinuirano unaprjeđivati asortiman pa su nedavno upravo iz tog razloga ponudu nadopunili pokrivačima za krevet od najkvalitetnije svile koja se kod nas može kupiti. Ponuda također sadrži posebnu posteljinu hotelske kvalitete koja je proizvedena u Hrvatskoj. Dream with us ulaže sve napore kako bi korisnike osvijestili o važnosti kvalitetnog sna i njegovog utjecaja na kvalitetu života. 

Kako možete podržati podcast Iskreno o majčinstvu?

Pretplatite se na podcast (dostupni smo na svim aplikacijama za slušanje podcasta).
Podijelite epizodu sa svojim prijateljima i na društvenim mrežama.
Ostavite nam komentar.

Hvala vam što nas slušate!

Priča o braku