majčinstvo

priče iz spavaće sobe: priča o majčinstvu i nespavanju

o majčinstvu i nespavanju

Priča o majčinstvu i nespavanju s Tinom.

U suradnji s Dreamwithus.hr donosimo vam novu epizodu podcasta Iskreno o majčinstvu s kojom započinjemo serijal pod nazivom Priče iz spavaće sobe. Veljača. 4 epizode, 4 super teme, 4 super gošće.
U prvoj epizodi ugostile smo mamu Tinu koja nam je ispričala kako je dolazak bebe i nespavanje utjecalo na nju i majčinstvo. Sonja i Tina otkrile su kakva je situacija u njihovim spavaćim sobama te što im je nakon par godina ponovo vratilo onaj zadovoljan osmijeh na lice.
Pokrenite svoju omiljenu aplikaciju za slušanje podcasta i uz kavu ili čašu vina uživajte u iskrenom i zabavnom razgovoru sa Sonjom i Tinom.

Dreamwithus.hr je jedna od najvećih internetskih trgovina s najširom ponudom posteljine, kao i cjelokupnim asortimanom posteljine, kreveta, madraca i svega što pripada spavaćoj sobi. Uvijek u potrazi za novim trendovima, slušaju želje kupaca i korisnika te su svjesni važnosti kvalitetnog sna i njegovog utjecaja na kvalitetu života.

Njihova je želja i cilj uvijek nuditi najkvalitetnije proizvode i kontinuirano unaprjeđivati asortiman pa su nedavno upravo iz tog razloga ponudu nadopunili pokrivačima za krevet od najkvalitetnije svile koja se kod nas može kupiti. Ponuda također sadrži posebnu posteljinu hotelske kvalitete koja je proizvedena u Hrvatskoj. Dream with us ulaže sve napore kako bi korisnike osvijestili o važnosti kvalitetnog sna i njegovog utjecaja na kvalitetu života. 

Kako možete podržati podcast Iskreno o majčinstvu?

Pretplatite se na podcast (dostupni smo na svim aplikacijama za slušanje podcasta).
Podijelite epizodu sa svojim prijateljima i na društvenim mrežama.
Ostavite nam komentar.
Hvala vam što nas slušate!