o životu u doba nerealnih standarda ljepote i filtera popričale smo u novoj epizodi podcasta s Ivanom Karmišević

standardi ljepote i filteri

U novoj epizodi podcasta povodom Dana Žena sa supermamom i superženom Ivanom na Instagramu poznatijom pod nadimkom @cupoftea.mama porazgovarale smo o ženskom tijelu i standardima ljepote koje nam društvo nameće. Ivana nam je otkrila koji je put morala proći kako bi prihvatila sebe baš takvu kakva je, sa svim vrlinama i manama, sa svim savršenostima i nesavršenostima.

Kako ne postati žrtva nerealnih trendova koje nam diktira ovo moderno doba i kako postaviti zdrave granice sa sadržajem s društvenih mreža poslušajte u novoj epizodi.

Sponzor 22. epizode podcasta Iskreno o majčinstvu je BIOMEDIS.

Biste li voljeli da netko umjesto vas kupi samo najkvalitetnije prirodne organske sastojke i od njih napravi vrhunsku svježu prirodnu kozmetiku za njegu lica i tijela? To vam je ukratko BIOMEDIS. Obiteljska tradicija u fitoterapiji i homeoterapiji je starija od 150 godina.

BIOMEDIS se vodi holističkim pristupom zdravlju koji nam govori da proizvodi koje nanosimo na kožu tijela i unosimo u organizam trebaju biti prirodni i organski.

BIOMEDIS je danas jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj za proizvodnju i prodaju svježe prirodne kozmetike sa organskim sastojcima. Sirovine za proizvodnju BIOMEDIS proizvoda su brižljivo odabrane, a prikupljaju se iz različitih, zelenih, čistih, netaknutih dijelova Hrvatske i svijeta te se svaki pojedini sastojak testira u strogo kontroliranim uvjetima kako bi osigurali garanciju kvalitete.

Kako možete podržati podcast Iskreno o majčinstvu?

Pretplatite se na podcast (dostupni smo na svim aplikacijama za slušanje podcasta).
Podijelite epizodu sa svojim prijateljima i na društvenim mrežama.
Ostavite nam komentar.

Hvala vam što nas slušate!

SoundCloud

Apple