nova kolekcija Dreamhood tapeta inspirirana uspomenama iz djetinjstva

Tapete za dječje sobe domaćeg brenda Dreamhood Wallpapers, nastale u suradnji s austrijskom ilustratoricom Annom Lunak, ispričat će posebnu priču vašim najmlađima

Osnivačica brenda Dreamhood Wallpapers, Monica Trzun, već je duže vrijeme razmišljala na koji način  personalizirati svoje tapete i time ih učiti drugačijima od ostalih na tržištu. Inspirirana uspomenama iz djetinjstva i zajedno s austrijskom ilustratoricom Annom Lunak, osmislila je posebnu kolekciju koja priča priče iz čudesnog šumskog životinjskog svijeta.

“S obzirom kako svi mi koji radimo tapete imamo na izboru većinom jednake servise preko kojih kupujemo licence od umjetnika i dizajnera, često se sve svede na slične ili čak i iste motive koje čine tapete. Upravo sam se zato htjela maknuti od mainstream-a, kako bih svom proizvodu dala potpuno nov i drugačiji od drugih izričaj.”, priča nam Monica.

memory iz djetinjstva kao glavna inspiracija nove kolekcije

Potraga za osobom koja bi ilustrirala točno ono što je Monica zamislila, nije bio lak posao. “Trebalo mi je neko vrijeme da nađem nekoga tko će u potpunosti odgovarati svojim stilom onome što sam ja zamislila. Pri tome sam se služila i svojim starim memory-jem, jednom od rijetkih igračaka koje sam sačuvala još od svojih malih nogu, i čije su mi ilustracije, motivi i crteži zauvijek ostali u sjećanju. Htjela sam jedan dio tih malenih crteža pretočiti i na svoje tapete, u stilu koji odgovara motivima koji se inače nalaze na Dreamhood tapetama.”

Ipak, potraga se uspješno završila. Ilustratorica Anna Lunak nacrtala je točno ono što je Monica zamislila i uspješno prenijela komadić Monikinog djetinjstva na tapete. “S obzirom na odličan posao koji je napravila, nije mi bilo teško već za 3 dana složiti 3 tapete koje sada čine posebnu, handmade kolekciju.”

Monica nam je otkrila kako su ove tapete tek početak suradnje s ilustratorima koje voli, a uskoro će predstaviti i suradnju s jednom domaćom ilustratoricom što ju iznimno veseli.