dvije kreativke udružile snage i izbacile tapetu čiji glavni motiv simbolizira dugovječnost

Ana Tevšić Nauković jedna je od onih žena koje nas uvijek iznova oduševe svojom neiscrpnom kreativnošću i maštom. Svaki njen novi rad dokazuje nam kako je LA design mala kreativna radionica snova, koji pretočeni u stvarnost nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ovoga puta poznata product dizajnerica posvetila se kreiranju dizajna zidnih tapeta za Dreamhood Wallpapers.

Dreamhood Wallpapers osnovan je kako bi stajao iza jednostavnog obećanja da će stvoriti premium tapete po mjeri koje pozivaju gledatelja u svijet mašte i transformiraju prostor u čarobnu priču. Stoga svaki proizvod iz Dreamhood asortimana odražava 3 temeljne vrijednosti: jedinstvenost, kvalitetu i održivost.“ Objasnila nam je vlasnica branda Monica.

Bez ikakve sumnje i zadrške Monica iz Dreamhood wallpapers dala je Ani otvorene ruke za rad, vjerujući kako će i ovoga puta snove pretvoriti u stvarnost.

Ana je svoju inspiraciju za ovaj projekt pronašla u ginkgo stablu u Dalmatinskom parku pored kojeg prolazi svaki dan. „Malo je drveća zanimljivoga poput ginkga. Kao simbol dugovječnosti te poveznica između daleke prošlosti i sadašnjosti, Ginkgo mi je naprosto nevjerojatno stablo i divim mu se kako je predivan u svako godišnje doba.“ rekla nam je Ana.

Kako bi se na najbolji mogući način približila izradi ovog dizajna Ana je prvenstveno istražila kako su se prije radile tapete za zidove.

„Prilikom istraživanja nekako sam se najviše zadržala na radovima koja su uključivala botaničke crteže te sam primijetila kako mi se sviđa taj plavičasti ton koji se ponavlja kod njih te sam ga na svoj način interpretirala u crtežima svojih ginkgo listova.“ objasnila nam je Ana te dodala „Završni uzorak moje tapete je sastavljen od nekoliko različitih grafičkih prikaza listova, raspoređenim u nekoliko plavičastih tonova na bež ili plavoj podlozi.“

Sigurni smo kako će se ovaj dizajn zidnih tapeta savršeno uklopiti u vašu najdražu prostoriju i barem vas na trenutak odvući u magičan svijet kreativnosti Ane Tevšić Nauković.

Ginkgo zidne tapete možete ekskluzivno naručiti na: https://dreamhoodwallpapers.com.