zašto je važno čitati djeci?

U suradnji s Philips Avent donosimo vam poseban serijal podcasta sa zanimljivim gošćama u kojima ćemo pričati o trudnoći, majčinstvu i svim izazovima koje roditeljstvo nosi.

U novoj epizodi podcasta u suradnji s Philips Aventom ugostile smo Barbaru Perasović Cigrovski, psihologinju, certificiranu voditeljicu seminara Familylab-a i osnivačicu i voditeljicu centra za podršku roditeljima Klubko.

S Barbarom smo popričale o važnosti čitanja i pričanja priča djeci. Koji su benefiti čitanja djeci, koliko su važne prilikom uspavljivanja, djeluju li kao utjeha i kako motivirati onu djecu koja čitanje baš i ne vole poslušajte u ovoj epizodi podcasta.

Klubko prihvaća i razumije realnu sliku roditeljstva i stvara ponudu i sadržaje prema stvarnim potrebama roditelja. Klubko se rodio iz spoznaje da je roditeljima, a posebno u prvoj godini bebinog života, podrška zajednice prijeko potrebna, ali nedovoljno dostupna. Roditelji imaju pravo na podršku i trebaju je kako bi mogli adekvatno brinuti o sebi i odgovoriti na djetetove potrebe jer briga o sebi je ključ brige o drugima.

Philips Avent serijal – trudnoća i majčinstvo

E02 Zašto je važno čitati djeci

Photo: pexels.com