za sve mame i njihove bebe: paket s domaćim proizvodima i receptima koji dolazi na kućni prag

Zamislite da vam na kućnu adresu stigne „Bilježnica o dohrani“ i domaći proizvodi s kojima odmah možete skuhati svojoj bebi obrok po receptu iz Bilježnice.

Na ovu su ideju došle Diana Prpić, vlasnica OPG-a Prpić i Zrinka Janković, autorica „Bilježnice o dohrani“ i food bloga Mamin ručak.

Suradnja je došla spontano i neplanirano. Samo smo se pogledale i rekle – može, priča Zrinka.

Na sve što radim zadnje tri godine, fokus stavljam na mame. Jednostavno sam zamislila mamu koja živi na petom katu zgrade, nema vrt, bake oko sebe, niti lokalni OPG kojem vjeruje, a želi svom
djetetu skuhati kvalitetan i domaći obrok. I kockice su se posložile, prisjeća se Zrinka kako je došlo do suradnje.

Znamo koliko je mamama bitno da im bebe jedu domaće

Diana je mama jedne djevojčice, kojoj za par mjeseci stiže prinova, a Zrinka je mama trojice dječaka. Svjesne su koliko je mamama u fazi dohrane, a i kasnije, važno znati što im djeca jedu i zato su kreirale ovaj paket za sve mame i njihove bebe.
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Prpić proglašeno je najboljim u Karlovačkoj županiji te spada među tri najbolja u Hrvatskoj!

Diana je pravni fakultet, rad u odvjetničkom uredu ili na sudu, zamijenila radom u vrtu i zajedno sa svojom obitelji bavi se domaćim uzgojem batata, butternut tikve, jagoda, malina, ječmene kaše,
graha, a proizvodi i domaće brašno i palentu koju njezina kćerkica obožava. Uz uzgoj voća i povrća radi i domaće namaze i sokove, a novost u ponudi je i bućino ulje.

Podrška mamama u fazi dohrane

Bilježnica o dohrani je prva knjiga o dohrani u kojoj su mama i beba glavni likovi. Zamišljena je tako da ju ispisujete svojim iskustvom dohrane, jer je svako dijete individualno, a svaka dohrana posebna na svoj način. U njoj ćete na jednom mjestu pronaći odgovore na sva pitanja koja muče mame u toj fazi kao i preko 110 recepata za svoju bebu i cijelu obitelj. Uz Zrinku, Bilježnicu potpisuje i Marija Maležić, magistrica kliničkog nutricionizma i Ivana Štedul, diplomirana fizioterapeutkinja i autorica BABYSTEPS programa.

Paket sadrži:

  •  Bilježnica o dohrani
  • 1 kg batata
  • 1 kg butternut tikve
  • 1 kg palente
  • 500 g ječmene kaše

Naručiti ga možete putem info@maminrucak.hr.

Jako sam ponosna na ovu suradnju, jer smo od srca napravile nešto za mame i njihove bebe. Ovaj paket je podrška svima mamama u fazi dohrane, zaključuje Diana.