Lu’s Design – brend mlade mame koji će vas osvojiti na prvu

 

Iza brenda Lu’s design krije se jedna supermama, Lucija Matković Ivančević iz Zagreba. Čarobne i ženstvene haljine stvara s ljubavlju, a inspiraciju crpi iz svakodnevnih životnih situacija. Moramo spomenuti kako nije sama u timu. Uz sebe ima 3 djevojke koje također sudjeluju u stvaranju odjeće. Ljubav prema modi njihova je nit vodilja.

Par riječi o svom brendu, kako si započela? Prvenstveno sam radila modne skice kako bi sebi sašila ono što mi se sviđa. Uvijek sam htjela nositi odjeću koja je malo «drugačija». Na nagovor prijateljica, odlučila sam pokrenuti brand i tržištu ponuditi svoju zamisao odjeće.

Možeš li izdvojiti nešto u svome poslu što bi opisala kao najbolje? Definitivno bih izdvojila trenutke u kojima klijentice podijele sa mnom zadovoljstvo. U tome trenutku znaš da nisi uzalud potrošio trud i da radiš dobro.

Kako je i koliko majčinstvo utjecalo na tvoj posao?Majčinstvo mi daje inspiraciju. Inspiraciju koja me gura da idem dalje i ne posustajem. Teško je voditi brend uz sve obaveze koje dolaze uz majčinstvo ali definitivno djeluje pozitivno na moj rad.

Opiši nam kako izgleda tvoj radni dan? Ujutro, kada se probudimo, doručkujemo i spremamo se za vrtić. Nakon toga kreću radne akcije vezane uz održavanje brenda. Uz vođenje poslovanja , potrebno je i voditi brigu o narudžbama, rokovima isporuka što se veže i na obaveze same izrade odjeće, kreiranje novih modela. Puno obaveza, a kratak dan.

Omiljena kreacija? Moja omiljena kreacija je haljina Friday. Jednostavna a posebna. Nosiva na tenisice i na visoke pete. Nosiva i u ljetnom i u zimskom periodu.

Tko je tvoj modni uzor? Moj modni uzor su definitivno Dolce & Gabbana. Pratim ih kroz sve kolekcije , dugi niz godina. Uzor su mi u svojim kreacijama i samom ponašanju na modnoj sceni.

Je li posao od doma zaista posao iz snova, pogotovo za majke? Ima prednosti i nedostataka. Kada si doma, način tvog rada je mulitasking. Nekada je to dobro, a nekad iscrpljujuće. Sve u svemu, kada radiš posao koji voliš , automatski postaje posao iz snova.

Što možemo očekivati od tvojih kreacija u budućnosti? Pamuk, svila… Moja zamisao mode je ta da je sve ono u čemu se žena osjeća dobro zapravo moderno. U privatnom životu preferiram ležerni outfit sa ponekim detaljom, pa vođena time stvaram sljedeću kolekciju… Prozračno i pomalo oversized. 

Blic pitanja

Kakvu kavu piješ?  Kava sa hladnim mlijekom.

Večera u restoranu ili pizza i dobar film kod kuće? Pizza i dobar film kod kuće.

Štikle ili tenisice?  Tenisice.

Godišnji odmor zimi ili ljeti? Zimi.

Tvoja obitelj jednom rječju? Moje sve. 

Lucijine kreacije možete pronaći na službenoj fb stranici i Instagram profilu.