DESIINIA – MODNI NOVITET ZA SVAKU SUPERMAMU

Iza brenda Desiinia stoje dvije sestre – Nikolina (30) i Anja (26) iz Osijeka.
Superžene i ekonomistice. Desiinia je asocijacija koja je proizasla iz tri rijeci, DESIgn by Nikolina i Anja.

Priča ove dvije kreativke krenula je vrlo spontano. U slobodno vrijeme su za sebe izrađivale različite haljine, majice i slično, nešto rezervirano samo za njih, ali nakon nekog vremena djevojke su došle na ideju da bi svoje kreacije mogle pokazati i široj javnosti.Prije dvije godine bacile su se se na posao, osmislile ime, napravile facebook i instagram profil te počele osmišljavati različite modele.

Njihove jednostavne haljinice su prepoznale i druge djevojke te upravo zbog njih je hobi postao posao. Mozda zvuči kao klišej, ali kako cure kažu ” nema veće sreće nego kada radimo posao koji nas ispunjava i u kojem uživamo.” U tome se svakako slažemo s njima.

Desiinia haljine koje rade su uglavnom jednostavnog kroja i dizajna, bogate volanima, a ono što je najvažnije je da su ugodne  i nosive u svakoj prigodi. Vrlo brzo iz dnevnog outfita možete uskočiti u večernju kombinaciju, dovoljno je samo  da promjenite modne dodatke.

Pitale smo cure kakav je proces stvaranja Desiinia modela – “kod stvaranja novog modela, pokušavamo se poistovjetiti, uvijek razmišljamo “vidimo” li se mi u tome. Kada dvije sestre rade zajedno, puno je tu turbulencije, različitih mišljena i stilova, puno puta i svađa, ali bas ti trenuci nam na kraju daju i najbolja kreativna riješenja. Cilj nam je da se svaka žena osjeća ugodno i puna samopouzdanja noseći Desiinu. Naše haljine su prepoznatljive po volanima – malim, velikim, raskošnim, u svim oblicima i na svim modelima, djevojke ih jednostavno obožavaju.” Desiinia je postala prepoznatljiva i po puder rozoj boji, koju Nikolina i Anja osobno obožavaju, a i mnogim njihovim klijenticama je postala boja za koji se često odlučuju. Kako kažu “za nas je puder roza – nova crna.”

Kreacije ovih dviju superžena možete pronaći na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu.