LOOLY BOO – NAJSLAĐI HRVATSKI BRAND

Looly Boo je hrvatski brand koji svojim dizajnom spaja elemente street stylea i neodoljive slatkoće. Svaki komad odjeće priča priču o Poopersima, slatkim likovima koji simboliziraju bebe u njihovim pustolovinama odrastanja. 

Tko se krije iza Looly Boo? Iza Looly Boo se krije Vanja Tolić, magistra prava te Marko Tolić, magistar ekonomije, a koji su svoju ljubav pronašli u dizajnu. 🙂 

Odakle ideja za ime? Naš cijeli svijet se vrti oko jedne male,slatke, čudesne Laure. Zovemo je Looly, a kad je bila beba najslađi smijeh smo dobili kada smo igrali igru: Looly Boo, odnosno u prijevodu skrivanje i otkrivanje svoga lica s popratnim BU! 🙂

Odakle ideja za kreiranjem modnih kombinacija za bebe? Looly Boo je sve ono što mi istinski volimo -crtanje, dizajniranje i stvaranje. Kada se Laura rodila, sva smiješna, zvrkasta, smudljiva i prekrasna, došli smo na ideju kako bi bilo fora da možemo sačuvati i dijeliti s drugima sve te trenutke koji roditelji doživljavaju sa svojom djecom . Uz to, na tržištu nismo mogli naći kreativnu organsku odjeću za djecu koja je proizvedena etički. Spojem svega navedenoga smo stvorili Looly Boo i priču o Poopersima,  Naši maleni su dobili zdravu, inznimno udobnu, ali opet stylish odjeću, a mi roditelji smijeh i emociju. 

Odakle crpite inspiraciju za nove komade? Imate li u ponudi i veće brojeve? Naš neiscrpan izvor inspiracije su bebe, djeca i svakidašnje situacije u kojima se nalaze, uključujući noćnu nesanicu, eksplozivne kakice, nesposobnost da ostanu na jednom mjestu duže od  25 sekundi, kao i mnoge druge koje tek slijede. 🙂 Veličine će se kretati od 0 do 4 godine, ovisno o priči i modelu.

Gdje se mogu i kako kupiti Vaši proizvodi? Naši proizvodi se mogu kupiti putem Facebooka ( https://www.facebook.com/theloolyboo/ ) ili Instagrama (https://www.instagram.com/loolyboo/ ). Kupac putem društvenih mreža  izabere željeni proizvod te može isti platiti direktno na žiro račun poduzeća, pouzećem ili virmanskim plaćanjem. 

Koje materijale koristite pri izradi? Pri izradi koristimo 100% GOTS certificirani organski pamuk, što znači da je pamuk podvrgnut strogim ekološkim i socijalnim kontrolama, što uključuje zabranu GMO sjemena, zaštitu osjetljive bebine kože od pesticida, teških metala i štetnih kemikalija te zaštitu radnih prava zaposlenika koji su sudjelovali u njegovoj izradi.

Gdje proizvodite odjeću i zašto Hrvatska? Odjeća je proizvedena u Hrvatskoj, čime brand čini male korake u oživljavanju kvalitetne hrvatske tekstilne industrije. Uz navedeno, štitimo socijalna prava radnika i strogo se protivimo radu djece, pretjeranom prekovremenom radu i neadekvatnom plaćanju radnika.