GIFT ANGEL – KUTIJA IZNENAĐENJA

Svječice, mirisni sapunčići, masažne pločice, kremice – sve su to pokloni koji  ženama, a pogotovo supermamama izmame veliki osmijeh na lice. A kada sve te poklone dobijete zapakirane u posebno dizajniranu drvenu kutiju i to sa posebnim posvetama, ne možete skinuti osmijeh sa lica.

Iza tih poklončića stoji Jana, superžena i supermama troje djece (7, 3, 1). Jana je ljubiteljica dizajna u svakom obliku, voli “novo i drugačije”, voli izazove. Ideja za “gift boxom” nastala je po uzoru na poklon pakete kakvi su popularni u Americi, gdje je i sama živjela jedno vrijeme.  Ova simpatična supermama voli poklanjati, pogotovo “od svega po malo” jer smatra kako baš u tome ima najviše čarolije. Paket prepun sitnih poklona gdje efekt iznenađenja traje puno duže. Jana slaže pojedinačne poklon pakete prema vašim željama, za bolju polovicu, prijateljicu, ali i kao poklone za poslovne partnere. S Janom smo popričale o poslu, majčinstvu i kako čitav proces izgleda uz troje malaca koji traže svoju pažnju.

 “Majčinstvo utječe na svaku poru mog života. To je moja najvažnija uloga. Međutim, koliko god ludo zvučalo i Gift Angel je moja beba. Taj projekt je nastao iz ljubavi i mislim da moji klijenti to i osjećaju. Taj kreativno-poduzetnički  dio mene morao je izaći van. “

Je li teško “hendlat” i posao, narudžbe i djecu s kojom provodiš cijele dane?  Dobro pitanje. Cijeli proces rada od kuće sa troje djece je zapravo komičan. Bude tu svakakvih situacija. Od toga da ih pokušavam smiriti dok slikam, razmišljam o novom paketu dok dojim, pišem poslovni mail dok ih hranim, bježim u kupaonicu dok primam naruđbu i sl.

Bliži se Valentinovo, kakav bi ti gift box voljela dobiti? Valentinovo je dan kada ćemo pokloniti extra pažnju voljenoj osobi. Najvažnije je aktivno slušati i prema tome se ravnati pri poklanjanu. Ja nikako ne bih ovim putem olakšala tu zadaću svom mužu.

Box za njega i box za nju – tvoji prijedlozi?  Zgodan nakit sa srcem, čokolada i svijeća mogu biti primjer  za nju. Za njega se može složiti poklon sa pivom ili vinom. Imamo u ponudi i paket u kojem mogu zajedno uživati. Pjenušac, svijeća i ulje za masažu je prigodan poklon za dan zaljubljenih.

 

BLIC PITANJA

Kakvu kavu piješ? Najviše volim filter kavu sa vrhnjem i malo šećera. Volim i ritual ispijanja turske kave. Zapravo silno volim kavu i zahvalna sam joj jer mi daje privid budnosti nakon neprospavanih noći uz malu djecu.

Večera u restoranu ili pizza i dobar film kod kuće? U ovoj životnoj fazi pogledati film je čisti luksuz.

Štikle ili tenisice? Na žalost tenisice.

Godišnji odmor zimi ili ljeti? Godišnji odmor uvijek. Ni po tom pitanju nisam izbirljiva. Obožavam putovati i uvijek su mi spremni koferi. Samo da se negdje ide.

Tvoja obitelj jednom rječju? Vesela.

Janu i njezine pakete možete pronaći putem Facebook i Instagram profila.