BUDI FIT&HEALTHY

Često čujemo izreku “sretna mama-sretna beba”. Mi mame jako dobro znamo koliko je teško pronaći vremena za sebe i svoje zdravlje. U čitavoj brizi oko naših najmlađih, zaboravimo na vlastite potrebe.
Barem je tako u mojem slučaju. Bolna leđa, konstantan umor što zbog neprospavanih noći, što zbog obaveza kojih je svakim danom sve više, i to sve rezultira zanemarivanjem vlastitog zdravlja.

Bilo bi odlično kada bi odvježbale kod kuće, dovoljno je 20ak minuta, kažu. Osobno, nikada nisam bila karakter da kod kuće zaista i odradim što sam planirala, pogotovo sada uz dijete. Često smo i nemotivirane, a kako pronaći motivaciju za vježbanje – nakon treninga se nagraditi saunom i masažom. Mene je to itekako motiviralo. Odlučila sam uzeti malo vremena za sebe. Bez grižnje savjesti.

Fit&Healthy Studio nalazi se u zelenilu zagrebačke podsljemenske zone. Može li bolje od bicikliranja s pogledom na šumu? Ponudio  mi je sve što trebam. Od osiguranog parkinga, individualnog pristupa simpatične trenerice Nikoline kako bih izbjegla neadekvatno vježbanje, korištenje sprava bez čekanja, do saune i masaže što svakoj od nas itekako treba.

Fit&Healthy studio se proteže na dva kata. Čim uđete u prostorije studija, ugođaj je hotelski. Osim usluga fitnessa, masaža i saune, pružaju i kozmetičke usluge i usluge rehabilitacije.

Nakon odrađenog individualnog treninga, sauna je zvučala rajski. Sat vremena mira, tišine i odmora uz čaj, voćnu salatu i opuštajuću literaturu. Vrijeme za sebe zaokružila sam ugodnom masažom.  3 sata čistog užitka.

Obzirom da se bliži Valentinovo, prijedlog našim jačim polovicama –  wellness paket za dvoje u Fit&Healthy Studiu koji se sastoji od treninga, korištenja saune i masaže u paru (romantika na vrhuncu). A za dan žena/majčin dan i ostale dane kada se slave žene – preuzmite djecu na 3 sata, dok nježnije polovice  uživaju u blagodatima Fit&Healthy Studia.