TRUDNICA SA STILOM – SANDRA JAMAKOVIĆ

Sandra Jamaković, supertrudnica iz BiH, blogerica, superžena, superlijepa. Njezin stil oduvijek inspirira, a od kada je trudna, postala je inspiracija i za modno osvještene trudnice. Razgovarale smo sa damom koja stoji iza bloga “S In The Wonderland” .

“Uvijek kada mi netko traži da kažem nešto o sebi, taj dio mi teško padne. Nikad ne znam šta da odgovorim. 🙂  Ukratko – diplomirani žurnalista, udata i uskoro ako Bog da majka.”

Sandra kaže kako se čovjek rađa sa određenom ljubavlju prema nečemu, a ona, pored svih ostalih urođenh ljubavi, ima i tu prema modi. “Dok sam bila mala, otac mi je sa službenih putovanja uvijek donosio samo odjeću, rijetko kad su to bile igračke, nisam ni bila neki fan istih, voljela sam više da se igram u pijesku, a mama mi je vječito plela kompletiće. Neki dan sam je podsjetila na ta vremena, pa je isplela prvi džemperak za unuku.” Iz ovog se vidi da je ta ljubav prema modi od urođene, rasla i tom porodičnom linijom, razvijala se i dan danas se samo nadograđuje.

Inspiracija i ideje što obući su svugdje oko nas. Društvene mreže su preplavljene modnim temama. Sandra kaže kako nije osoba koja slijepo prati trendove. Kupuje odjeću gdje stigne i samo ono što se njoj sviđa –  bez obzira je li to “IN” ili ne. Sandri trendovi ne predstavljaju nikakvu ulogu. “Čemu biti rob trendu, čiji je vijek trajanja par mjeseci. Imam odjeću koju nosim godinama, a i onu koju isto toliko ne nosim, ali je i dalje tu.”

Pitali smo je kako trudnoća utječe na njezin stil, na što nam je odgovorila kako je od početka trudnoće do danas, samo jednom otišla na trudnički odjel, i izašla vidno iznervirana. Mislimo da se većina trudnica pronašla u takvoj situaciji. “Sve je  toliko široko, ne nosivo i jednostavno meni neprihvatljivo. Tako da što se tiče mog stila u trudnoći – nije se značajno promjenio. Nosim većinom iste stvari kao i prije, osim hlača, jer ni u jedne ne mogu stati. Najviše nosim haljine i suknje jer su mi najudobnije.”

Prije nego se udala, radila je na televiziji kao novinarka i voditeljica i zbog posla i nedostatka vremena, zapostavila je blog. Međutim, prebacila se na instagram i tamo je aktivnija. Ovih dana razmišlja da blog ponovo aktivira, a mi s veseljem to iščekujemo. “Sve radim prema osjećaju. Udala sam se kada sam stvarno imala osjećaj da sam spremna i da je vrijeme – imala sam iza sebe deset godina veze i trebalo mi je par mjeseci da napunim trideset. Nakon udaje jedina želja mi je bila da postanem majka, jer je to bio najjači osjećaj i želja za nečim ikad u mom životu. I  hvala Bogu, ta želja će mi se uskoro i ostvariti. Truditi ću se da tu ulogu obavljam što je bolje moguće. Ne bojim se majčinstva, nekako sve je od Boga, i ja se vodim tim razmišljanjem da je žena rođena sa snagom za određene uloge, koje samo čekaju svoj trenutak da se ostvare.”  

@sandra_jamakovic

Simpatičnoj Sandri želimo dobrodošlicu u klub Supermama i radujemo se pratiti još jednu chic mamu i kćer u matching kombinacijama!