GREEN GRASS – NOVO MJESTO GDJE SUPERMAME MOGU POPITI KAVU

ZELENA oaza usred industrijskog djela grada? Uz to je i child friendly? Zvuči savršeno!

Upravo to predstavlja novootvoreni caffe bar “Green Grass”, koji se smjestio u istočnom djelu Zagreba, na samom rubu poslovne zone Žitnjak i kvarta Volovčica, na adresi Kolarova 5.

Vođen idejom da u njega dođu svi gosti željni opuštanja prije, u stanci ili nakon napornog radnog dana, prostor odiše prirodnim elementima, a postao je i pravo zeleno utočište za sve ljubitelje najpopularnijeg toplog napitka na svijetu – kave, kojoj se ovdje pridaje velika pažnja.

Uz čak četiri blenda vrhunske talijanske Kimbo kave, među kojima je i ona Bio te smirujući ambijent, Green Grass zadovoljit će i one najzahtjevnije goste. Dobra je vijest i kako prostor ima odvojeni puškački i nepušački dio, a u potpunosti je i “child friendly”.

Dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena, doista nema ljepšeg osjećaja nego popiti omiljenu kavu na suncu, a pogađate, i s terase se prostire pogled na prirodno zelenilo i mir. Uz kombinaciju besplatnih novina i ukusnog tosta iz ponude, vjerujemo kako ćete dan započeti ili završiti baš onako kako zaslužujete – dobre volje.

 

Više informacija pronađite i na službenoj Facebook i Instagram stranici .