PINKY KIKY: ČAROBNI SVIJET SUPERMAME SANDRE

Svaka mama za svoje dijete želi sobicu kao iz bajke i iako nam ideja ne nedostaje, ponekad je nemoguće ostvariti sve ono što smo zamislili i kako smo to zamislili, ponajprije zbog nedostatka proizvoda na našem tržištu. Upravo je to supermami Sandri, inače profesorici njemačkog jezika, bio glavni razlog za uzeti stvar u svoje ruke i pokrenuti brend Pinky Kiky. Danas njezina tvrtka dizajnira i proizvodi kompletan dekorativni asortiman za opremanje dječjih interijera: kutije za igračke, police, kućice, svjetiljke, vješalice, ogledala, zidne dekoracije itd. Elegantni, pročišćeni dizajn elemenata u pastelnim tonovima te nježan i topao stil kao i mogućnost personalizacije te sudjelovanja klijenta u izboru boja prepoznalo je već jako mnogo roditelja ne samo u Hrvatskoj nego i u cijeloj Europi.

Kako se rodila ideja za Pinky Kiky? Oduvijek sam voljela dizajn interijera. Rođenjem prvog djeteta javila se želja za uređenjem dječje sobe. Međutim, inspirirajući se inozemnim stranicama, došla sam do spoznaje da je kod nas nemoguće nabaviti neki lijepi i posebni dizajn. Ili ga jednostavno nije bilo ili te strane firme svoje proizvode nisu slale u Hrvatsku. Snalazila sam se svakako. Neke naručene sitnice mi je sestrična donosila iz Londona, a zatim sam sama sjela za kompjuter i počela dizajnirati svoje vlastite svjetiljke, police, kolica za igračke itd.

Koji bi savjet dala roditeljima koji žele urediti sobicu za svoje dijete? Što je po tebi ono najbitnije? Dok je beba sasvim mala, poželjno je smirujuće okruženje. Nježan izbor boja zidova i detalja. Kako dijete raste i primjećuje stvari oko sebe, „raste“ i njegova soba pa su i boje življe. Osobno preferiram pastelne tonove i na zidovima i na namještaju i na dekoracijama. One pružaju mogućnost za nadogradnju u vidu šarenih detalja i dječjih igračaka jer se dječja soba u trenu pretvara u veliko veselo šarenilo.

Gdje pronalaziš inspiraciju i ideje? Moja djeca su moja inspiracija. Po kćerkici je brend dobio ime.

Što roditelji najčešće naručuju za dječje sobice? Ima li neki proizvod koji je posebno tražen? Najprodavaniji proizvodi su svjetiljke, police, kutije za igračke i dekoracije. Osim uređenja vlastitog prostora odličan su izbor za rođendanski poklon ili krštenje.

Je li teško biti mama poduzetnica? Nedostaje li ti ponekad vremena? Svaki posao zahtijeva vrijeme. Razliku čini ljubav prema poslu. Kad radiš ono što voliš prestaneš ga nazivati „poslom“.

Kakvi su planovi za budućnost brenda Pinky Kiky? Plan je otvoriti vlastiti on-line shop te sklopiti poslove sa još nekoliko stranih shopova izvan Hrvatske i Njemačke.

 

Na dvojezičnoj web stranici pinkykiky.com pronaći ćete  proizvode iz snova, u boji i dimenziji prema vlastitoj želji.
Narudžbe se primaju mailom kinkyknip@gmail.com ili u inbox facebook stranice Pinky Kiky  , aktivna je i instagram stranica , a za klijente iz inozemstva tu je i njemačka verzija stranice Pinky Kiky Kinderzimmer Design te Dawanda.
Zakoračite u taj čarobni svijet i neka začara i Vas! 🙂