Peek.A.Boo – “MUST HAVE” TORBICE

photo by: Ana Lukenda

Proljeće je najbolje doba godine za eksperimentiranje sa različitim detaljima. Od šarene i statement odjeće pa sve do modnih detalja poput torbica. Uz Peek.A.Boo. torbice, nakit će biti sasvim nepotreban, jer se radi upravo o statement detalju. Iza ovog jedinstvenog brenda nalazi se kreativna supermama, superdizajnerica i superpoduzetnica Helena. Uopće ne sumnjamo da će svaka od vas poželjeti ovakav modni dodatak u svojem ormaru.

Tko se to krije iza Helen Peek A Boo? Helena Bubalo- mama, supruga, dizajnerica, velika ljubiteljica cvijeća, knjiga i oku i duši lijepih stvari.

photo by: Ana Lukenda

Odakle ideja za imenom? Par riječi o svom brendu, odakle ideja za prozirnim torbicama? Ideja za imenom je nastala skroz slučajno, kao i sam brand, a u četvrtak smo proslavili pune četiri godine od objave prvih šest peek.a.Boo torba koje su nestale u treptaju oka. Sama ideja je prvenstveno bila samo želja za prozirnom torbom koje su tada poharale modni svijet, a kod nas u to vrijeme još uvijek bile nedostupne. Vrtila nam se po glavi par mjeseci, ali smo joj se posvetili tek kad sam dala otkaz na tadašnjem poslu i svu svoju energiju usmjerila na peek.a.Boo.
peek.a.Boo je šaren, a ipak vrlo nosiv, prilagodljiv svim outfitima, a opet i vrlo upadljiv i s njim sigurno nećete proći nezamijećeno. Pogotovo otkad smo izbacili novu kolekciju. 

photo by: Ana Lukenda

Što bi u svome poslu opisala kao najbolje? Radim ono što volim, kad želim i koliko želim, komunikacija s klijenticama, činjenica da ono što radimo nekoga stvarno usreći.  To mi i nije posao, to mi je ljubav.  

Koliko je majčinstvo utjecalo na tvoj posao? Puno. Otkad se Pavla rodila, ono najbitnije što sam naučila je da je u redu uzeti pauzu i da prije svega treba odrediti prioritete, a to mi je obitelj. Od ranog proljeća do kasne jeseni je sezona naših torba i tad se radi punom parom. Manevriramo između redovnih poslova, mase narudžbi, vremena koje želimo provesti s Pavlom i kad nastane kaos, a nastane, ona nam je podsjetnik da klinkemo pauzu, udahnemo, vratimo se par koraka nazad pa nastavimo dalje naprijed. Fun fact, Pavla i peek.a.Boo slave rođendan isti dan, samo što je peek.a.Boo godinu dana stariji. 

photo by: Ana Lukenda

Imaš li omiljenu torbicu? Svaka nova koju napravim mi je omiljena u tom momentu, ali sve koje sam pravila za vjenčanja  su mi posebno srcu drage. Biti dio nečega tako divnog je <3.

Što možemo očekivati u budućnosti od tvojih kreacija? Još više novih boja, još više kristala, perlica i cirkona. Možda i neke nove modele torba, ali ne možemo baš sve otkriti. 

photo by: Ana Lukenda

BLIC PITANJA

Kakvu kavu piješ? Ne pijem, a tri godine nisam spavala k’o čovjek. 😀

Štikle ili tenisice? Štikle, uvijek, i na visinu od 1,80m. 🙂

Godišnji – Ljeto ili zima? Ljeto. Točka.

Tvoja obitelj jednom rječju? Kaotična. <3