MISS STRAWBERRY – PRAVA MODNA POSLASTICA

Ovaj modni ponedjeljak započinjemo sa Tihanom – superženom i poduzetnicom koja je pokrenula brend Miss Strawberry, supermamom četvero djece, od kojih je dvoje blizanaca. Kako je to balansirati između posla i majčinstva, odakle crpi inspiraciju i kako je došla na ideju vlastitog brenda, pročitajte u kratkom intervjuu. Ujedno nam je čast najaviti kako će upravo Tihana uz sve što radi, postati dio našeg Supermama teama. Već u ovaj petak moći ćete pročitati prvu Tihaninu kolumnu.

Kako si započela sa Miss Strawberry? Brand sam započela u veljači 2016. U mraku sobe dok sam uspavljivala svoje “twinse”, na nagovor jedne moje kolegice koja je prepoznala moju maštu i strast prema modi koja me prati cijeli život. Osim toga dodatni motiv mi je bio pomoći prijateljici koja je samohrana majka dvoje djece, tako da sam zaradu od prodaje davala njoj kako bih joj pomogla. Imala sam sreću da sam pronašla i divnu osobu, umjetnicu bih rekla, koja šije i ostvaruje sve moje zamisli. Početni stav je bio nešto drugačije, novo, kvalitetno,  isključivo prirodnih materijala  i limitirano.

Odakle crpiš inspiraciju? Insipraciju pronalazim svaki dan … u svakom slobodnom trenutku moga dana, sanjarim o novim projektima i tako punim baterije. Radim nešto što najviše volim, a dodatan “push”  je kad mi stignu poruke oduševljenja naših, sad već stalnih, mušterija.

Što bi opisala kao najbolje u svome poslu? Budući je Miss strawberry iz zabave prerastao u pravi posao gdje radi 6 žena, odlučila sam ponuditi partnerstvo u tome  još jednoj ženi savršenog osjećaja za modu, i besprijekornog stila – Ireni Steiner, a budući obje imamo svoje tvrtke u kojima radimo, Miss Strawberry je naša ljubav i rekla bih “women power”  i to je ono što je najbolje u svemu. Kad jedna padne, druga je podiže i beskrajno guštamo u svemu.

Je li teško isplivati pored velike konkurencije koja postoji, pogotovo sada kada postoje brojne mogućnosti oglašavanja i pronalaska eventualnih klijentica? Znači, ni u najluđem snu nisam očekivala ovakav uspjeh i strašno sam ponosna. Konkurencija je zdrava i osobno me veseli uspjeh svake žene. 

Kako je i koliko majčinstvo utjecalo na tvoj posao ili tvoj pristup poslu? Majčinstvo je moj posao broj 1. Imam četvero djece, na što sam iznimno ponosna jer sam sama jedinica i to nikome ne bih poželjela. Na svakodnevnoj bazi slušam pitanje “kako ti to sve stigneš?” Na to odgovor nemam, jednostavno sam osoba koja u svemu daje 100% od sebe. Od svega ovoga što radim, najteže je ipak biti majka jer nikada nisi sigurna da si dobro napravila. Pogreške moje djece doživljavam kao svoje pogreške, jer moj je posao od njih stvoriti dobre ljude.

Imaš li vremena za sebe? Vremena za sebe? Zasad me vesele male stvari poput odlaska na probu zbora u crkvi, jer to je način na koji se moja duša puni i regenerira. Zapravo „vrijeme ze sebe „ je  svih mojih 24h u danu jer kad radiš što voliš, ne ideš na posao. Volim svoju tvrtku i ljude koji rade za mene, volim svaku minutu provedenu sa svojom djecom, a posebno guštam u trenucima posvećenim Miss Strawberry.

Omiljena kreacija? Jako bih teško mogla izdvojiti neku od njih. Romantičan sam tip i gdje god je moguće ubaciti komad čipke i koji volan – ja ću ga ubaciti.

Tvoj modni uzor? Moja modna i duhovna vodilja je Audrey Hepburn i njezina izjava: “I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day , and I believe in miracles.” Moja djeca i suprug  su moja čuda , moj  posao je moje čudo , ljudi u mom životu. A kada je teško, uvijek dođe novi dan, nakon svake kiše dođe sunce.

Planovi za budućnost? U budućnosti Miss Strawberry možete očekivati  puno puno boja, igre i prelijepih materijala, jer ni meni, ni Ireni ideja ne nedostaje. Ovih dana izbacujemo kolekciju „Navy“ a nakon nje „Lace“. Tako da – igrajte se s nama i guštajte.