USKRS S LITTLE MISS PUU

Supermama Ivana i njezin brend Little Miss Puu, o kojem smo već pričali, ovih blagdana donosi pravu gozbu i veselje na stolove ljubitelja dobre hrane i još originalnijeg posluživanja iste. Ponudu atraktivnih i personaliziranih kuhinjskih daskica u raznim oblicima, ovih uskršnjih blagdana Ivana je proširila novim oblicima. Okruglim, pravokutnim i daskama u obliku svinjice i soba, pridružuju se i sanjivi oblak, omiljeni mišić, tajnovita maca, ribica i uskršnji zeko. Kao i do sada, svaka daska može biti u potpunosti prilagođena porukama kupaca.

Little Miss Puu daskice ručno su izrađene od bukovog drveta, idealan su poklon za sve ljubitelje dobre hrane; kao poklon za početak zajedničkog života, poticaj za razvijanje kulinarskih vještina ili jednostavno obilježavanje rođendana i drugih važnih datuma.

Cjelokupna ponuda Little Miss Puu dostupna je na službenom Facebook profilu Little Miss Puu te na Instagramu LittleMissPuu, a osim originalnih daskica za rezanje i posluživanje, nudi i jedinstvene prijedloge poklona za novorođenčad i ponosne roditelje.

Uživajte ovih blagdana uz odlično društvo i još bolju hranu pripremljenu i posluženu na originalan način.

Sretan Uskrs i dobar tek!