VICHY DERCOS ŠAMPON I AMPULE


Pretpostavljam da se gotovo svaka od vas, supermama, sigurno na vlastitoj koži susrela s problemom ispadanja kose nakon poroda. Osobno, kosa mi nikada nije ljepše izgledala nego u trudnoći, bila je gusta i sjajna. Kako sam rodila, tako je kosa nakon par tjedana počela jako ispadati. Još uvijek osjećam posljedice ispadanja kose. Da ne govorim kako je uz ispadanje kose, započeo i ubrzan rast mlade kose, neukrotive. Zamislite kako izgleda kada kosu svežete u rep, rep je tanak, a iz glave doslovno strši mlada kosa koju ne možete svezati jer je još uvijek prekratka. Ali, vratimo se na početak.

U pravom trenutku dogodio se Vichy Dercos energetski šampon protiv opadanja kose i poznate ampule Dercos Clinical 5 koje pomažu kod učvršćivajna i gustoće (aminokiseline). Ovakav ciljani tretman idealan je način kako si pomoći i obnoviti kosu, a proljeće je idealno doba za započeti s ovom njegom. Ampule Dercos Clinical 5 dolaze u velikom pakiranju koje sadrži aplikator i 21 ampulu. Mogu se koristiti na dva načina; kao intenzivan tretman, pri čemu se svaki dan tijekom 6 tjedana aplicira ampula na vlasište; ili se mogu koristiti kao terapija održavanja, pri čemu se koriste 3 ampule tjedno. Ampule se koriste vrlo jednostavno, nakon apliciranja se ne treba ispirati, miris je vrlo ugodan i jako brzo vlasište upije sadržaj ampule.

Dio našeg supermame teama je isprobao upravo ovaj šampon i ampule, te smo odlučile s vama podijeliti svoja iskustva.

SONJA – “Ne mogu reći da sam već od prvog korištenja vidjela razliku, ali kroz par puta, zaista jesam. I to sam, zapravo, najviše primjetila pri sušenju kose. Inače bi kupaonica bila prepuna moje kose, raspuhane na sve četiri strane svijeta, kojom bi se moje dijete zabavljalo i vlas po vlas bacalo u smeće, koliko god to zvučalo smiješno, prizor je uvijek izgledao jezivo i nije mi bilo nimalo ugodno vidjeti koliko mi kosa zapravo isapda. Nakon korištenja ovog šampona, opadanje se značajno smanjilo, a kosa je postala jača i gušća. Uz energetski šampon, koristila sam i još uvijek koristim ampule Dercos Clinical 5, trenutno sam u fazi korištenja za intenzivan tretman, dakle svaku večer apliciram jednu ampulu, vrlo brzo se upije i izrazito je ugodnog mirisa. Zaista sam zadovoljna, preporučila bih ga svakoj ženi koja se susrela s ovakvim problemom.”

 

 EMILIJA – “Nakon dva poroda moja kosa je uslijed hormonalnih promjena dosta oslabila i poprilično opadala. Obzirom na to da imam dva klinca doma i vrlo malo vremena za sebe, a pogotovo za njegu kose, ovakav tretman mi je jako dobro došao. Kosa mi je vidno ojačala, dobila sjaj i puno manje opada. Ampule koristim svakodnevno. Zasada sam zadovoljna učinkom, a za potpunu obnovu kose, nastavit ću sa tretmanom i korištenjem ovih proizvoda.”

 

 

 

IVANA – “Iako moja situacija s opadanjem kose nakon poroda nije bila toliko dramatična, kosa je ispadala, ali ne u tolikim količinama da bi postala alarmantna situacija. Međutim, kako i bojam kosu i uz sve hormonalne promjene kroz koje kao žena i majka prolazim, odlučila sam svojoj kosi pokloniti tretman Vichy šamponom. Moram priznati da je moja kosa dosta tanka, te da zaista, nakon korištenja ovog šampona, nakon svega par puta, uistinu primjećujem razliku. Moja kosa je dobila volumen.”

 

 

 

IVANA – “Svojoj kosi pridajem jako puno pažnje, njegujem je svakodnevno, jer je tanka i poprilično je oslabila nakon dvije trudnoće. Ova fotka je slikana odmah nakon prvog korištenja Vichy šampona – moja kosa, bez seruma, bez peglanja i samo s feniranjem od 10ak minuta – što je za mene rekord! Ne mogu reći ništa više osim toga da sam prezadovoljna! “

 

 

 

 

IVANA – “Na žalost, imam vrlo tanku i rijetku kosu i već se godinama trudim (i mučim) pronaći proizvode koji će ju barem malo ojačati kada je već ne mogu progustiti. Da može biti i još tanja i osjetljivija shvatila sam nakon prve trudnoće kada je počela ispadati vrlo obilno i vrlo često. Kao i većini novopečenih mama, to mi se činilo strašno, no ubrzo sam shvatila da je to redovan proces, hormoni i njihov disbalans. Na sreću imala sam prilike isprobati  Vichy Dercos koji je već nakon samo jednog pranja poboljšao stvar: primijetila sam da kosa manje ispada, čvršća je i sjajnija, a samo dva tjedna kasnije ispadanje je gotovo prestalo. Oduševljenje!”

 

 

Šampon smo poklonile i još dvije supermame, koje su za isti imale samo riječi hvale. Problem opadanja kose je vrlo prisutan, poslije poroda i puno intenzivniji kod većine žena, kao posljedica promjena kroz koje žensko tijelo prolazi. Većina nas uslijed svih tih promjena, postane i “hiperosjetjliva” , te nam je potrebno vremena da postanemo zadovoljnije svojim izgledom. Za povratak tijela u prvobitni oblik potrebno je vježbati i adekvatno se hraniti, za zadovoljniju mamu puno nježnosti i poljubaca onih najbližih i najmanjih, a za obnovu kose – Vichy Dercos energetski šampon i ampule Dercos Clinical 5.