BEEBEE.DESIGN – BOSANSKI BREND INSPIRIRAN SKANDINAVSKIM DIZAJNOM

Već smo imale priliku popričati s mamama koje su udružile snage i odlučile slijediti svoje snove. Ovaj put predstavljamo vam dvije supermame i prijateljice iz BIH kojima je glavna inspiracija za pokretanje brenda bila upravo majčinstvo. Beebee.design razveselit će i oduševit sve mame ljubiteljice minimalizma i skandinavskog dizajna koje traže jedinstvene i kvalitetne proizvode za  svoju djecu.

Tko se krije iza brenda beebee.design? Beebee.design čine dvije dugogodišnje prijateljice Ivana Eterović-Husejnović i Alma Mehić koje dijele istu ljubav prema kreativnosti i minimalizmu, što se i ogleda kroz naše proizvode. Pri izradi naših proizvoda imamo pomoć iskusne krojačice u našoj porodici, gospođe Marine.

Kako se rodila ideja i tko vam je bio najveća inspiracija? Brend je nastao spontano iz želje da prvobitno za svoju djecu napravimo proizvode namijenjene uređenju dječijih interijera koje u tom trenutku nismo mogle pronaći na domaćem tržištu. Nije nam preostalo ništa drugo nego da ih same napravimo – i brend je rođen. Naša najveća inspiracija su naša djeca, ali i svakodnevne životne situacije.

Što trenutno možemo pronaći u vašoj ponudi? Svi naši proizvodi su izrađeni od prirodnih materijala, monokromatskih i pastelnih boja koje se mogu uklopiti u bilo koji životni prostor. Trenutačno u ponudi imamo teepee koji je dostupan u dvije veličine, playmat koji ima multifunkcionalnu upotrebu, od podloge za igranje, pa sve do prekrivača, mobile za dječije krevetiće, zatim jastuke različitih oblika, girlande, storage bags, dekice, odjeću i različite dodatke.

Postoji li neki proizvod koji vaši kupci preferiraju? Teepee koji je minimalističkog dizajna i koji osim za igranje, služi i kao jedinstvena dekoracija za interijere. On je naš najpopularniji i najprepoznatljiviji proizvod. Pored njega možemo istaći playmat, mobile i jastuke.

Kakav je osjećaj kad napokon vidite vaše proizvode uklopljene u dječje sobe? Neizmjerno smo sretne kad vidimo proizvode koje smo samostalno osmišljavale, krojile te ručno izrađivale, uklopljene u interijere naših kupaca na sebi jedinstven način. Posebno sretnim nas čine pohvale naših zadovoljnih kupaca. U tom trenutku znamo da se sav trud isplatio i da radimo nešto dobro.

Osim proizvoda koji ukrašavaju dječje interijere nedavno smo na vašoj facebook stranici mogli vidjeti da spremate i modnu kolekciju? Možete li nam reći nešto više o tome? Da, mnogo se radujemo našoj modnoj kolekciji koju će činiti proizvodi namijenjeni za djevojčice i dječake. Proizvodi koji se ističu jednostavnošću, udobnošću, lakoćom održavanja napravljeni od prirodnih materijala lana i pamuka. Odjeća je skrojena tako da može da bude unisex kao i da omogućava nosivost duži vremenski period.

Iako imati vlastiti biznis znači odrediti sam sebi radno vrijeme vrlo često se dogodi da se radi i prekovremeno. Kako vi uspjevate uskladiti posao, obaveze i majčinstvo? Kao i svaka zaposlena majka ponekad je premalo 24 sata u danu, ali nam nijedna obaveza ne pada teško jer zaista volimo ono što radimo. To nas u potpunosti ispunjava i usrećuje, tako da kad voliš ono što radiš sve se nekako može uskladiti. Nije uvijek jednostavno voditi brand uz sve obaveze koje dolaze uz majčinstvo, ali ono definitivno utječe pozitivno na naš rad i kreativne procese.

I za kraj, što za vas znači biti supermama? Biti majka je najljepši i najteži posao na svijetu. Za nas je svaka mama koja balansira majčinstvo i posao supermama, mama koja radi sve neustrašivo i koja daje svoj maksimum kako bi svojoj djeci pružila najljepše djetinjstvo. Svaka mama je super mama na svoj način.

 

BLIC PITANJA

Kakvu kavu piješ?

Alma: ne pijem kavu, ali živim za čaj

Ivana: espresso, bez mlijeka, bez šećera

Štikle ili tenisice?

Alma: baletanke

Ivana: uglavnom sve što je ravno

Godišnji – Ljeto ili zima? 

Alma: definitivno ljeto

Ivana: ljeto

Tvoja obitelj jednom rječju?

Alma: glasna

Ivana: šašava

Za više informacija posjetite službenu facebook stranicu.

IG: @beebee.design