LANA.AND.LOVE – MINIMALISTIČKI NAKIT KOJEG ĆETE NOSITI VJEČNO

Lana Klipa, zaposlena supermama dviju djevojčica i po struci medicinska sestra odlučila je svoju ideju provesti u djelo, sasvim slučajno i neočekivano, iz ljubavi prema nakitu. Prave stvari rade se srcem, a upravo je jedno malo crno srce zaštitni znak njezinog brenda.

Brend lana.and.love nastao je sasvim spontano zbog nedostatka cijenom svakom pristupačnog nakita na hrvatskom tržištu, najviše prstenja kojeg Lana obožava. “Volim nakit, ali zbog alergije na bižuteriju teško mi je zadovoljavati svoju žensku potrebu “kupim sve što mi se svidi odmah i sad” jer trendovi se sada i u nakitu mijenjaju sezonski. Nakon puno pozitivnih komentara i interesa za prva dva prstena koje sam zapravo dala izraditi za sebe, jednostavno sam odlučila probati i priča se na moju radost zakotrljala uz pomoć divnih ljudi s kojima surađujem.

Iako kolekcija kao takva još ne postoji, na njoj se radi i biti će to jedna bojama i modelima razigrana ljetna priča koja će biti predstavljena krajem svibnja. Naglasak će biti i dalje na prstenju, ali biti će tu i naušnica i ogrlica. Kroz kampanju imat ćemo priliku upoznati i cijeli team koji stoji iza brenda. Trenutno je dostupan nakit od srebra i srebra s pozlatom, a zlato se izrađuje po narudžbi.

Inspiraciju za nakit Lana pronalazi u svakom danu, njoj posebnim trenucima, ljudima koji ju okružuju i našem ženskom, samo nama poznatom svijetu i u malom crnom srčeku iz loga. 😉

Uz dizajniranje nakita Lana je mama sa full time poslom. Pitali smo ju kako uspjeva uskladiti majčinstvo i obaveze. “Tako što vam odgovore pišem u 1:45 u noći 🙂  Sada je lakše jer cure imaju 11 i 8 godina i zapravo su već poprilično samostalne. Dobra organizacija, bake i dede kojima sam zahvalna do neba jer uskaču kada god zagusti, puno dobre volje i sve se da posložiti da dobro funkcionira.

Zanimalo nas je i postoji li neki komad nakita koji joj je posebno drag. “Svaki mi je drag na svoj način i sve ih rado nosim. Prstenu koji će nositi kampanju i srce iz loga se posebno veselim jer će biti drugačiji od svih. Dugo sam tražila kamen za njega i našla nešto zaista neuobičajeno.

FACEBOOK: lana.and.love