LOOMINI – HALJINICE ZA MALE PRINCEZE

Nedavno smo sasvim slučajno naletile na haljinice za djevojčice pod nazivom Loomini. Suknjice su toliko jednostavne, elegantne i unikatne da smo se odah zaljubile i poželjele i sebi barem jednu takvu u ormaru.

Loomini je priča dvije najbolje prijateljice, Doris i Marine, koje su odlučile kreirati (stvoriti) jednostavnu, bezvremensku dječju odjeću. Ime Loomini kombinacija je raznih riječi i mogli bismo ju prevesti kao “mini priča stvaranja”.
“Obje volimo jednostavnost, minimalizam pa se to ogleda i u odjeći branda Loomini. Željele smo, kao i kod odraslih žena, stvoriti komad koji je nosiv u svim prilikama. Suknjice su jednostavne, a opet dovoljno zanimljive za razne kombinacije. Uskoro planiramo objaviti i neke nove modele, za koje se nadamo da će se također svidjeti mamama i njihovim djevojčicama.”
U izradi haljinica koriste se prirodni materijali, pamuk, koji se tako i pronašao Loomini logu. Ove dvije damice trenutno u Loomini ponudi imaju suknje s tregerima u gingham i prugastim uzorcima. Kolekcija je nastala u Osijeku, kao osobna potreba i želja za stvaranjem odjeće koja se ističe svojom jednostavnošću, lakoćom održavanja, udobnošću i mogućnošću različitog kombiniranja – nosivošću.
“Suknjice, a u budućnosti i haljinice, skrojene su tako da omogućuju nosivost duži vremenski period. U budućnosti planiramo proširiti ponudu s nekoliko odjevnih predmeta i za dječake. Uzrast za koji radimo nije ograničen, trenutno je to za djevojčice od 1. do 7. godina, ali u dogovoru s klijentom, prilagodit ćemo haljinice i nekom drugom uzrastu. Haljinice se mogu naručiti putem našeg mail-a ili Facebook profila, a pratiti nas možete i na Instagramu.”