PONYTAIL? MOŽE!

@pompous_

Visoke temperature osim ljetnih radosti donose vrućinu,pa tako kosa postane neposlušna i “divlja” a tebi treba instant rješenje,bilo za dnevnu ili večernju varijantu ponytail je izvrsna solucija.

Uz samo nekoliko trikova izrada ove frizre postaje brza i jednostavna.

Za super gladak rep bitno je da sušite kosu u smijeru u kojem želite zavezati rep,na taj način izbjegavate nestašne pramenove da iskaču iz repa kod zatezanja.

Kroz kosu minimalno nanesite lak i zabacite glavu unatrag. Pramen po pramen skupljajte u rep i podižite u visinu u kojoj želite da rep bude.

Ne zaboravite svaki put oko repa omotati pramen kose kako bi rep izgledao elegantnije.

@blohaute

Nestašne pramenove mlade kose ispletite u pletenice,a ravan rep uz nekoliko kovrča pretvorite u jednostavnu večernju frizuru.

Ako vam je kosa prekratka uz nekoliko ekstenzija iste ili nijansu svjetlije boje ekstenzija začinite rep,a ako vam nedostaje ideja nekoliko slikica će razbuditi uspavanu ljetnu maštu 🙂


ANA

Supermama osmogodišnje djevojčice i šestogodišnjeg dječaka. Vesela i optimistična. Voli dobru knjigu, talijansku kuhinju i ranojutarnje meditacije. Spaja neobično sa običnim, uživa u kreiranju raznih  makeup lookova i frizura. Horoskopom riba (čitaj umjetnička duša) voli izrađivati razne homemade sitnice. S nama će dijeliti beauty savjete. Anin beauty svijet možete pratiti na @mrs.anaa