FIT&HEALTHY I NIKEL U BORBI PROTIV CELULITA

Već sve jako dobro znamo tko nam je najveći neprijatelj ljeti. Celulit, sa velikim C. Zato je poznati brand Nikel krenuo u borbu. 

Prošli tjedan smo se pronašle u zelenilu već dobro znane zagrebačke podsljemenske zone u FIT& HEALTHY STUDIU gdje se održala zanimljiva prezentacija novih anticelulitnih tretmana koji su izvrsna priprema tijela za ljetno doba i sezonu plaža. Celulit je napokon dobio adekvatnog protivnika u obliku Nikel Anti-celulitnog ulja te koncentratu, koji svojim bogatim sastojcima njeguju, daju svježinu, napetost i glatkoću koži.

Masažom Nikel proizvodima u bedra i ostale zahvaćene regije sprječava se nastanak celulita i ublažavaju već postojeće promjene – istaknuto je na prezentaciji kojoj su se pridružile mnoge poznate osobe iz javnog i političkog života Hrvatske. U dobrom društvu i raspoloženju ponovo smo obišle FIT& HEALTHY STUDIO u kojem bez gužve, neadekvatnog vježbanja i čekanja na sprave, individualnim pristupom svim članovima prilagođenim programima vježbanja potrebama i fizičkoj spremnosti, uz stalnu kontrolu fitness trenera i na visokoprofesionalnim spravama, otkrivate svoje tijelo s ciljem očuvanja zdravlja.

Dakle, odličan napad na celulit, kako bi bili spremni za ljeto koje je pred nama uz FIT& HEALTHY STUDIO uz svima poznatu i već etabliranu kozmetičku liniju proizvoda NIKEL.