MAPPICA – POSEBNA MAPA USPOMENA

Kada je riječ o uspomenama, svaka od nas ima svoju kutijicu, svoje mjesto gdje najradije sprema trenutke koji su obilježili naše živote. Osobno, kada sam naišla na Mappicu, znala sam da će upravo ta mapa biti jedan od načina kako sačuvati bitnu uspomenu. Kontaktirala sam mladu damu koja je osmislila Mappicu i oduševila se. Morala sam je predstaviti!

Ona se zove Ivana. 23 godišnja studentica geodetskog fakulteta, Makaranka koja se našla u Zagrebu. Ivana kaže kako je sama ideja nastala kada je njezina sestra vidjela na sličnu temu postere gradova New Yorka i Pariza, te se požalila kako se takvo nešto ne može kupiti i za hrvatske gradove. Napomenula sam kako je Ivana studentica geodetskog fakulteta, te je upravo zbog svoje profesije upoznata sa kreiranjem karata. Odlučila se pozabaviti jedan dan s tim i pokloniti svojoj sestri upravo mapicu.

“Dodatno sam došla na ideju kako bi bilo lijepo da je ipak svaka posebna i kreirana za određenu osobu, pa sam zbog toga ubacila lokaciju srca i prigodni citat. Svima se ta ideja svidjela i tako je čitava priča krenula.”


Za samo ime kaže kako ga je bilo malo teže izabrati, jer htjela je da bude slatko, jednostavno, ali opet povezano s kartama. Mappica je obuhvatila sve što je htjela. Slatko, jednostavno, povezano s kartama i zvučno.


Ivana kaže kako je trenutno veoma zadovoljna, brand Mappica se proširio brzinom svjetlosti i klijenti su uvidjeli da je upravo ta posebna karta kao stvorena za poklon nekome tko nam je drag.
Iako je Mappica je na početku, i ljudi su tek nedavno čuli za tu ideju, Ivana kaže da ne razmišlja još o budućnosti. Jedino bi voljela da se Mappica održi i razvije u nešto još veće.