BE SAFE IZI MODULAR

Premda se s početkom sezone godišnjih odmora, o putovanjima govori s aspekta cijene goriva, cestarina i brzine dolaska, u prvom bi planu trebala biti sigurnost putovanja, naročito kada je riječ o najmlađim putnicima. Upravo je sigurnost najmlađih putnika u središtu zanimanja BeSafea, vodećeg europskog proizvođača autosjedalica koji kao svoje temeljne vrijednosti ističe sigurnost, dizajn i inovaciju. Te vrijednosti savršeno objedinjuje BeSafe iZi MODULAR, inovativni sustav sigurnosti namijenjen za djecu od novorođenačke dobi, pa do četvrte godine života. Sastoji se od ISOfix baze koja se može koristiti sa sjedalicom za novorođenče ili sjedalicom za malo dijete (od 6. mjeseca života nadalje). BeSafe stručnjaci već 25 godina kao najsigurniji način vožnje preporučuju postavljanje dječje sjedalice za djecu do četvrte godine suprotno od smjera vožnje jer se na taj način i do pet puta smanjuju ozlijede, pogotovo one koje uzrokuje naprezanje dječjeg vrata u slučaju frontalnih sudara.

Djeca vole udobnost…

 

… zato iZi Modular  prati rast Vašeg djeteta prilagodljivim osloncem za glavu i jastučičem u kojem dijete sjedi. Magneti olakšavaju upotrebu autosjedalice tako što drže pojaseve izvan autosjedalice kako Vama i djetetu ne bi smetali prilikom smještanja. Jedinstvena kombinacija EPS pjene u ljušturi sjedalice i meke podstave dodatno doprinose udobnosti  iZi Modular sjedalice. Mnogobrojni položaji za spavanje koji se lako namještaju čine ovu sjedalicu izvrsnim izborom za duža putovanja.

 

…a roditelji jednostavno postavljanje

 

Obje autosjedalice, za bebe i za veću djecu, jednostavno se postavljaju na bazu; jedan klik sjedalice na iZi Modular bazu i spremni ste za vožnju. Zahvaljujući zvučnim i vizualnim indikatorima pravilnog postavljanja uvijek ćete biti sigurni da su baza i autosjedalica ispravno postavljene. Sustav je vrlo fleksibilan te se autosjedalica za novorođenče može postaviti u automobil i pomoću pojasa na tri točke. Autosjedalica za veću djecu može se koristiti suprotno od smjera vožnje i u smjeru vožnje, ovisno o preferencijama roditelja i dobi djeteta (prema i-Size regulativi minimalna dob za smjer vožnje je 15 mjeseci).

 

Sigurnost bez premca

 

BeSafe iZi Modular pokazao se izvrsnim na testiranjima i dokazao je sukladnost s novim strogim EU standardom R-129 (i-Size). Poboljšana zaštita od bočnog udara nadilazi zahtjevne kriterije standarda R129. S dodatnom podstavom za područje glave koja se koristi u prvim mjesecima, poboljšanom zaštitom  od bočnog udara (SIP+) i jastučićima

za bebe, ovaj sustav autosjedalica pruža superiornu sigurnost za Vaše dijete u prvim godinama njegovog života.