AQUASCALE KADA ZA BEBE

Ne, ovo nije reklama. Ovog puta odlučila sam napisati par riječi o proizvodu koji me oduševio i koji bi mi uvelike olakšao kupanje L da sam ga imala prije par godina. Jedna od važnijih investicija kada očekujete bebu je kada za kupanje. Ima ih bezbroj u ponudi i zaista sam čula preporuke za mnoge, ali osluškujući svoje bolno tijelo nakon poroda, pogotovo carskog, kada mi je bilo iznimno teško biti u pogrbljenom položaju i pridržavati svoj smotuljak sreće dok se kupao, shvatila sam što mi je falilo. I sada sam to pronašla. 

@daniella.ods

Vratimo se u prošlost. Kada je došlo vrijeme za L prvo kupanje, muž i ja smo nosili ogromnu kadu (koja mi je tada jedina donekle zadovoljila potrebe), na stol, mjerili sa dodatnim toplomjerom je li voda odgovarajuće temperature, oblagali je sa gazama kako L ne bi otklizao i izvodili ostala čudesa ne bi li našoj bebi i nama kupanje bilo ugodno. Nije bila loša, ali je bila nezgrapna i prevelika. Čitava priprema za kupanje je trajala i trajala. Dok ne isprobaš bolje, niti ne znaš za bolje. Barem u našem slučaju. Za drugog bebolinca koji još uvijek raste u sigurnosti mog trbuha, nabavili smo novu kadu. Aquascale kadu. Kadica u koju sam se zaljubila na prvi pogled. Kadica koja ima ugrađeni toplomjer u sebi i digitalnu vagu. Sve mi mame znamo koliko je važno pratiti razvoj i napredak naših najmanjih, a činjenica da težinu bebe ne morate pratiti samo na pregledu kod pedijatra, a niti ne morate ulagati u kupovinu digitalne vage, uvelike olakšava i razveseljuje. Kadica koja ima silikonski dio kako beba ne bi otklizala za vrijeme kupanja. Kadica koja ima i umetak koji “pridržava” bebu za vrijeme kupanja. Kadica koja ima i sjedeći dio za onu iduću fazu. Kadica koja nije ogromnih dimenzija, i dovoljno je lagana da se može prenijeti gdje god je to potrebno. Zapravo kada uz koju vam nisu potrebni “dodaci”. Ona ima sve u jednom.

U razgovoru sa brojnim mamama, između ostalog i naših poznatijih mama blogerica koje koriste upravo ovaj proizvod, naišla sam samo na pohvale. U svakom slučaju, kadica će još par mjeseci pričekati na svoje prvo korištenje, ali već vidim koliko ću sebi i mužu olakšati proces kupanja novog člana naše obitelji.

Aquascale kadu možete kupiti putem webshopa MiniMe.