ERGOBABY OMNI 360

Poznato je kako nošenje djece ima brojne prednosti za njihov fizički, emocionalni i kognitivni razvoj. Dojenčad kojoj se dosljedno pruža fizički kontakt i emocionalna sigurnost imaju veće izglede da se, već počevši tijekom odrastanja i sazrijevanja, ponašaju suosjećajno i blagonaklono prema drugima.  Svjestan ovih prednosti,  Ergobaby, vodeći svjetski stručnjak za nošenje djece razvio je novi  proizvod Ergobaby Omni 360.

ZAŠTO JE OMNI 360  NAJSVESTRANIJA ERGOBABY NOSILJKA

Ergobaby Omni 360 je nova sve-u-jednom nosiljka za sve bebe od rođenja do vrtićke dobi. Pruža sve položaje nošenja i dozvoljava brzu i laku promjenu položaja djeteta iz položaja gledanja unatrag u položaj gledanja prema naprijed. Nosiljka koja se bez umetka može koristiti od rođenja te uvijek osigurava da je dijete u nosiljci postavljeno u prirodnom “M-položaju” nogu, s raširenim koljenima, s guzom u razini ili ispod razine koljena i kralježnicom pravilno zakrivljenom u obliku slova C. Nosiljka podržava dijete od bedra do bedra, raste s djetetom i namješta se ovisno o veličini djeteta i položaju nošenja. Dodatno podstavljene naramenice koje je moguće i prekrižiti, te podesivi pojas za struk s podrškom za lumbalni dio kralježnice pružaju novu razinu udobnosti za roditelje. Sigurnosne kopče na naramenicama povećavaju sigurnost i smanjuju mogućnost pogrešne upotrebe.

ERGOBABY JE JEDINA DJEČJA NOSILJKA KOJU ĆETE IKADA TREBATI

Ergonomski dizajn Ergobaby-a podržava prirodni položaj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice. Stoga je Ergobaby OMNI 360 nosiljka, kao i sve ostale Ergobaby nosiljke (Original, Original 360 i Adapt) priznata kao „proizvod zdrav za dječje kukove” od strane Međunarodnog instituta za displaziju kukova. S obzirom na to da su Ergobaby nosiljke dizajnirane tako da budu ergonomske i udobne za osobu koja nosi bebu u nosiljci, sve su, uključujući novi Omni 360 priznate i kao „proizvod zdrav za kralježnicu roditelja” od strane organizacije Healthier Backs (AGR). Zbog svoje lake upotrebe Ergobaby je prikladan za nošenje po kući ili na kratke relacije, a zbog udobnosti dobar je izbor i za dulje šetnje ili planinarenja. Svaka se nosiljka po veličini lako namješta za djecu različite dobi ili odrasle osobe različite visine.

Nova Ergobaby 360 nosiljka podržava sve položaje nošenja: na trbuhu prema natrag, na boku, na leđima i na trbuhu prema naprijed. Pogodna je za sve bebe od rođenja do vrtićke dobi (3,2 – 15 kg) bez umetka. Pruža iznimnu lumbalnu podršku i naramenice koje se križaju za dugotrajnu udobnost nošenja. Omogućuje brzo i jednostavno mjenjanje položaja djeteta iz položaja gledanja prema natrag u položaj gledanja prema naprijed. Udoban i ergonomski položaj za dijete u svim položajima nošenja te podložena i prilagodljiva potpora za glavu i vrat djeteta. Uz nosiljku je uključena odvojiva torbica u boji nosiljke, kapuljača za zaštitu od sunca (UPF 50+) i privatnost. Sve nosiljke su izrađene od 100% premium pamuka. Ergobaby Omni 360 nosiljka dostupna je u ovlaštenim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.399,00 kn.