TORBA ZA RODILIŠTE – ŠTO PONIJETI?

Ovo je vječno pitanje koje muči sve trudnice. Što spremiti u torbu za rodilište? Pitanje na koje poznata tražilica daje mali milijun odgovora, ali nekako, uvijek tražimo još više. Zato smo mi, Supermame, odlučile snimiti video i detaljno objasniti koji su to najnužniji proizvodi koji su nam potrebni za rodilište. 

U prvoj trudnoći, moja torba je zapravo bila kofer, prepun potpuno nepotrebnih stvari. Dakle, sada, kada se ponovo spremam posjetiti rodilište, pametnija sam s odabirom stvari. Drugo, ako nešto i zaboravite, imate onu bolju polovicu, bio to muž, mama, sestra ili prijateljica koja će vam donijeti što treba kada bude vrijeme za posjete.

Ipak, postoje neke stvari koje su nužne i potrebne odmah. Naš video klip mogle bismo nazvati kratkom edukativnom emisijom o ovoj temi. Zaista smo se trudile biti što kraće, ali ponijelo nas je. Ispecite kokice i udobno se smjestite.

Ipak, ako vas je slučajno netko omeo prilikom gledanja naše edukativne emisije, kratak popis najnužnijih stvari za rodilište dijelimo i pismeno.

TORBA ZA RODILIŠTE –  Elodie Details torb – Hajdi.hr

TRUDNIČKA DOKUMENTACIJA

ULOŠCI – Hartmann ulošci

JEDNOKRATNE GAČICE – Carriwell

GRUDNJAK ZA DOJENJE – Carriwell

JASTUČIĆI ZA PRSA – Philips Avent

ŠEŠIRIĆI ZA PRSA – Philips Avent

RUČNA IZDAJALICA – Philips Avent

KOZMETIKA ZA MAMU – kremica za prsi – Plant.Hr
– ulje za masažu prsa – Plant.Hr
– intim sprej – Plant.Hr
– narukvica za mamu – Plant.Hr
– češalj, mali šampon i gel za tuširanje, dezodoran (s manje intenzivnim mirisom), putni fen za sušenje kose / jednostavija verzija – šampon za suho pranje kose

PLIVASEPT – za dezinfekciju

KOZMETIKA ZA BEBU – kremica za guzu
– pelene
– vlažne maramice

PUNJAČ ZA MOBITEL

SPAVAĆICA – 3 KOMADA

PAPUČE + JAPANKE ZA TUŠIRANJE

ODJEĆA ZA IZLAZAK IZ BOLNICE – za bebu – zavisno od godišnjeg doba – zimska beba – bodi kratkih rukavića, bodi dugih rukavića, čarapice, skafander, tetra pelena
– jastučić za bebu – Roda Moda
– za mamu