KEKSI TERETANA – NISAM U STANJU

Zašto nisam prije počela? Ne mogu prestati razmišljati koliko malo ti treba da se pokreneš, a koliko je to teško.
Razlike? Osjećam ih već sada, premda jesam bila u relativnoj formi  i vježbala sam redovito. Ali postoji taj faktor koji, koliko god ofucano zvuči ima smisla više nego palačinka sa Nutellom – i orasima. I zove se prokleta komfort zona.

Ukratko da vam opišem kako ovo funkcionira. Treninram tri puta tjedno (jer sve ispod  vjerujte mi nema smisla), utorak, četvrtak i petak/subota.
Treninzi radnim danom su predvečer kada se Hrvoje vrati sa posla, što mi najteže pada od svega, jer sam oko 18h već poluskuhana od proteklog dana. Iz tog razloga uskraćujem djeci svoju prisutnost svaku drugu subotu, i ostavljam ih sa ćaćom da stvaraju neraskidive veze.
To se zove #internetmater style.
Suprug redovito negoduje radi ovog zadatka, ali svejedno se više voli stisnuti uz moje “čvrsto” dupe, umjesto uz mlohavo.
Tako im to trebate objasniti – vi to radite zapravo za njih.
Treninzi koje radimo su bodyweight u kombinaciji sa slobodnim utezima. Da vam prevedem, to znači sve one gadne, najgadnije vježbe, sa najgadnijim rekvizitima iz teretane. Tako da plačem svaki put kad mi kaže- ajde sad za kraj, deset marinaca.
Mislim da vam o traci za trčanje neću ni pisati.
ALI NEKA. Zato sam tu, zato imam muskulfiber i zato se vide rezultati.
U današnjem videu sam vam snimila BEFORE tako da možemo usporediti zajedno AFTER. Također ne smijete propustiti moje utezanje u najmanje tajice na svijetu.
Ako ste krenule vježbati označite vaše fotke sa hastagom #keksiteretana da vas mogu naći! Zajedno smo jače.


MARGARITA

Mama po zanimanju, boss lady po zvanju. Rođena sam u Jelsi na otoku Hvaru, gdje sam provela djetinstvo, živim i radim u Zagrebu.  Mama sam jedne tanzmanijske nemani koje se zove Cvita, i od nedavno jednog malog slatkog dječaka po imenu Rudi. Veliki sam zaljubljenik u sport, ne mogu se kontrolirati u dućanima sportske opreme i imam previše tajica sa histeričnim uzorcima. Imam neku vrstu adhadea sa hobijima i zanimanjima, tako da volim obožavam piliti stvari, šivati, raditi nakit, i voziti motor. Najradije se izražavam kroz pokretne priče – kadrove filma, što ćete imati priliku ovdje vidjeti.