BEAUTY FAVORITI JEDNE NOVOPEČENE MAME

Drage Supermame,

Ovo ledeno vrijeme koje nas je zadesilo zadnjih dana onemogućilo nam je uživanje na svježem zraku i duuuugim šetnjama koje obožavam, a pogotovo mi nedostaju otkad sam krenula raditi. Vrijeme uglavnom provodimo unutar četiri zida, svoja ili svojih bližnjih i prijatelja. Tako sam prošli tjedan otišla sestri koja je, njenim riječima: “U okovima zbog malog.” i ne može nigdje van dok joj ne dođe suprug s posla. Otišla sam posjetiti nećaka i njoj malo skratiti vrijeme. Dok je Luka spavao nas dvije smo se primile naših najdražih tema, od hrane (ne pitajte ništa, samo o tome razmišljam) do mode i ljepote te raznih tračeva o našim i stranim celebrityima, tipa zašto si Sarah Jessica Parker i Kim Catrall nisu bile dobre? I kako je Kim svojim Instagramskim postom protiv Sarah svima nama, Sex & the city fanovima, upropastila sliku koju smo imale o njima.

Uglavnom, došle smo i do beauty tema i sestra mi kaže kako je jako zadovoljna nekim proizvodima koje je počela koristiti u zadnje vrijeme otkad je mama. Odmah sam joj rekla da ih donese na stol i da ih malo prokomentiramo jer mi je sinula ideja kako će to biti njezini favoriti koje ću uvrstiti u veljači.
1. Mustela maternity body firming gel
Gel koji smanjuje opseg struka nakon trudnoće i koji stvarno djeluje, vjerujte mi, ona je inače veliki kritičar i dosta pazi na svoje tijelo. Ja ga nisam koristila nakon svojih trudnoća i sad mi je žao. Posebno je dobar za aktivne novopečene mame koje su puno u pokretu jer gel pomaže bržem topljenju masnog tkiva kod aktivnosti, a nije štetan za mame dojilje, što je važno.
2. Dove Derma spa uplifted massaging roll on
Gel inspiriran tehnikom spa centra s kuglicama za masažu. Roll on aplikator je nježan prema koži, a gel pomaže većoj elastičnosti i čvrstini kože. Dobar je i za osjetljivu kožu. U njemu se koriste Cell-Moisturisers® – ključne aktivne hidrirajuće supstance, dobivene iz prirodnih ulja – i pri tom se postiže čvrstina kože. Dakle, isto pomaže pri učvršćenju tijela. Sestra ga koristi neka 2 mjeseca i kaže da izvrsno miriši i kožu ostavlja zategnutom. 
3. Aussie 3 minute miracle deep conditioner
Ovaj sam proizvod i ja isprobala i garantiram za njega. Sam naziv kaže, nakon 3 minute očekujte čuda. Nakon poroda svi nekako zanemarimo svoju kosu, znam da ja jesam jer sam bila u hrpi obaveza i njega kose mi nije bila pri vrhu popisa. Uvijek sam brinula da je čista naravno, ali isfenirana, pofarbana i ošišana ne. Tu je uskakao Aussie! Izvrstan proizvod namjenjen dosadnoj i umornoj kosi bez sjaja koji nakon 3 minute transformira kosu kroz koju čete jedva dočekati proći prstima. Sve je nekako u broju 3 ovdje pa tako su i tri vrste: kalifornijska naranča, grejp i limeta. Još ako ju nakon pranja stignete i pošteno isfenirati, kosa će se jako jako sjajiti i izgledat će prekrasno.
4. LUSH popcorn piling za usnice
Umasira se mala količina na usnice i protrlja. Svrha ovog proizvoda je da višak s usnice ne uklanjamo pa bacamo nego ga poližemo, a usnice ostaju meke.
Jeste li što od ovoga isprobale, napišite u komentarima. Do idućeg petka pozdrav svima!

martina pehar MARTINA

Mama dviju djevojčica, supruga, učiteljica engleskog jezika, magistrica marketinške komunikacije i make up artistica…sve u jednom…Vesela i uvijek nasmijana, odgovorna i društvena. Uvijek tragam za nečim novim jer volim rad. Obožavam kuhanje pa uz make up blogove pratim i one kulinarske. Ipak me najviše od svega uveseljava i ispunjava moja obitelj. Rođena sam u Zagrebu, a od udaje živim u Samoboru već nekih sedam godina i otprilike toliko sam i zaljubljena u taj grad nadomak Zagreba. Za mene je svijet makeup-a vječni spoj kreativnosti, truda i mašte. Svako novo lice predstavlja novi izazov u kojem uistinu uživam. Započela sam još kao klinka šminkajući svoje prijateljice za subotnje izlaske te su one prepoznale moj talent. Kad sam se odlučila ozbiljnije pozabaviti ovim hobijem, upisala sam edukaciju kod naše poznate vižazistice Marije Butković koja me poučila raznim trikovima ovog zanimanja.

IG: @tinicazg

Professional make up studio Martina Pehar